OTS: Tím NEOM McLaren Extreme E sa pripája k Vantage UK ...

TASR, 25. júla 2024 10:26

OTS: Tím NEOM McLaren Extreme E sa pripája k Vantage UK v značkovej kampani „Reborn a Trader".

Londýn 25. júla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Popredný maklér s viacerými aktívami, Vantage UK (alebo Vantage Markets), zverejnil vzrušujúce nové video v spolupráci s tímom NEOM McLaren Extreme E ako súčasť fázy „Rethink" svojej značkovej kampane „Reborn a Trader". Toto video, natočené v motoristickom komplexe Sweet Lamb ako súčasť testu Extreme E, je teraz k dispozícii na oficiálnom kanáli YouTube spoločnosti Vantage UK.

Výzva „Can't See, Can't Hear, Can't Talk Challenge" (Nevidím, nepočujem, nemôžem hovoriť) predstavuje členov tímu NEOM McLaren Extreme E, ktorí riešia úlohu so špecifickými zmyslovými obmedzeniami. Mattias Ekström mal zaviazané oči, popredný mechanik tímu mal na ušiach slúchadlá s potlačením hluku a Cristina Gutierrez mala zakryté ústa, aby nemohla hovoriť.

V rámci tejto výzvy tím spolupracoval na výmene pneumatík, čím ukázal svoju schopnosť vypracovať stratégie a spolupracovať. Zdôraznili tým svoju prispôsobivosť a vyrovnanosť pod tlakom a demonštrovali, ako dokáže inovatívna tímová práca prekonávať prekážky.

David Shayer, generálny riaditeľ Vantage UK, hovorí: „Spolupráca tímu McLaren Extreme E efektívne ilustruje význam prepracovania stratégií v náročných podmienkach. A tento scenár určite zažili všetci naši obchodníci. Snažíme sa inšpirovať obchodníkov novými perspektívami, prezentovať náš záväzok k excelentnosti a podporovať rast v rámci obchodnej komunity. Je skvelé, že sa v tejto snahe môžeme oprieť o neustálu podporu nášho partnera, tímu NEOM McLaren Extreme E."

Značková kampaň Vantage UK „Reborn a Trader" má za cieľ osloviť obchodníkov na emocionálnej úrovni, pričom poukazuje na cestu vzdelávania, rastu a potenciálu finančného posilnenia. Odráža poslanie Vantage ponúkať základné nástroje a vylepšené obchodné skúsenosti prostredníctvom troch základných princípov: React, Rethink and Reborn. (Reagovať, prehodnotiť a znovuzrodiť sa.) Viac informácií o značkovej kampani „Reborn a Trader" nájdete na stránke https://www.reborn-a-trader.com/en-uk/.

O spoločnosti Vantage UK

Vantage UK (alebo Vantage Markets) je maklér s viacerými aktívami, ktorý ponúka klientom prístup k rýchlej a výkonnej službe na obchodovanie s rozdielovými zmluvami (CFD) v rámci Forex, komoditami, indexmi, akciami, ETF a dlhopismi.

S viac ako 14-ročnými skúsenosťami na trhu presahuje Vantage UK rolu makléra a poskytuje dôveryhodný obchodný ekosystém a užívateľsky prívetivú platformu, ktorá umožňuje klientom využívať príležitosti na obchodovanie.

obchodujte inteligentnejšie @vantage

https://www.vantagemarkets.co.uk/

Upozornenie na riziko: CFD a spreadové stávky sú komplexné nástroje, spojené s vysokým rizikom rýchlej straty peňazí v dôsledku pákového efektu. 72,5 % účtov retailových investorov pri obchodovaní s CFD a spreadovými stávkami u tohto poskytovateľa stráca peniaze. Mali by ste zvážiť, či rozumiete fungovaniu CFD a spreadových stávok, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko straty svojich peňazí.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=xxKWttNEBZYLogo: https://mma.prnewswire.com/media/1745281/Vantage_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring