OTS: TIPOS vydal Jubilejný žreb

TASR, 16. januára 2013 11:08

TIPOS vydal Jubilejný žreb TIPOS si pripomína 20. výročie vzniku novej edície žrebov, v ktorej možno vyhrať až 200.000 eur

Bratislava 16. januára (TASR-OTS) - TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., si koncom januára pripomína 20. výročie svojho vzniku.

Pri tejto príležitosti uviedla spoločnosť na trh novú emisiu stieracích žrebov s atraktívnymi výhrami. "TIPOS začal s predajom Jubilejných žrebov. Na hráčov, fanúšikov stieracích žrebov, čakajú až dve hlavné výhry, každá po 200.000 eur," informovala riaditeľka odboru lotérií a nelotériových produktov Daša Kubovičová zo spoločnosti TIPOS.

Počet žrebov v jubilejnej lotérii je 1 milión kusov. "V hre je až 294.221 kusov výherných žrebov, čiže pravdepodobnosť výhry je stanovená na 1:3,40," uviedla Kubovičová. Dodala, že okrem dvoch hlavných dvestotisícových výhier možno vyhrať ďalšie atraktívne výhry. "Napríklad v hre sú štyri výherné žreby s výhrami po 20.000 eur, 15 žrebov s výhrami po 10.000 eur či 20 žrebov, s ktorými možno vyhrať 5000 eur," informovala riaditeľka odboru. Najnižšia výhra, akú možno vyhrať na Jubilejný žreb, má hodnotu 10 eur.

Každý Jubilejný žreb obsahuje dve hracie polia zakryté stieracou vrstvou. Po ich zotretí sa hráč dozvie o prípadnej okamžitej výhre. "Hráč zotrie hracie polia označené ako výherné čísla a tvoje čísla. Ak sa ktorékoľvek výherné čísla zhodujú s číslami v poli označenom ako tvoje čísla, vyhráva sumy uvedené pod týmito číslami. Keď potom zotrie pole Extra šanca a nájde tam logo TIPOS, vyhrá 20-násobok svojej výhry," vysvetlila princíp hry Kubovičová.

Jubilejné žreby sú v predaji od 15. januára do 31. decembra 2013. "Lehota na uplatnenie nároku na výhru je do 1. marca 2014," dodala Kubovičová.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., je v  súčasnosti lídrom v predaji stieracích žrebov na Slovensku. Okamžité lotérie (stieracie žreby) prevádzkuje na základe individuálnych licencií udelených Ministerstvom financií SR. Okrem toho prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10, KLUB KENO a EUROMILIÓNY na štandardných obchodných miestach i prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Obchodná spoločnosť TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., vznikla zápisom do obchodného registra dňa 28. januára 1993. Predmetom jej činnosti je predovšetkým prevádzkovanie hazardných hier, ako sú napríklad číselné lotérie, okamžité lotérie, internetové lotérie a kurzové stávky. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom financií Slovenskej republiky je jediným akcionárom spoločnosti TIPOS.

Kontakt pre médiá: Rastislav Čépe hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., Brečtanová 1, Bratislava Tel: 0911 677 877 Mail: cepe@tipos.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk vs

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring