OTS: Titul MBA Cornell NYC Tech zdokonaľuje obchodné vzdelanie

TASR, 24. júla 2013 15:22

Titul MBA z Johnsonovej fakulty Univerzity Cornell NYC zdokonaľuje obchodné vzdelanie v prepojenom svete

- Nový jednoročný študijný program MBA na modernej priemyslovej škole v centre New Yorku

NEW YORK, 22. júla 2013 /PRNewswire/ -- Na Johnsonovej fakulte Univerzity Cornell inovácie nielen učíme - my nimi aj žijeme. Johnson, špičková postgraduálna podnikateľská škola, bola priekopníkom výkonnostného štúdia a metodických programov v odvetví štúdia MBA a začala využívať novú technológiu, ktorá umožňuje prepojiť študentov v mestách po celej Amerike. V reakcii na požiadavky trhu Johnsonova fakulta dnes predstavuje nový program MBA na Univerzite Cornell NYC Tech, ktorý spája obchod, technológie, inovácie a podnikanie v rýchlom a praktickom vzdelávacom prostredí.  Rigorózny jednoročný program denného štúdia MBA na Johnsonovej fakulte kombinuje obchod a technológie v New Yorku — najdynamickejšom komerčnom a digitálnom obchodnom centre na svete.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20080212/NYTU116LOGO)

"Titul MBA na Univerzite Cornell NYC Tech je pre nás jedinečnou príležitosťou pokračovať v zavedenej histórii inovatívneho podnikateľského postgraduálneho vzdelávania, a to v obsahovom, ako aj pedagogickom zmysle," hovorí Soumitra Dutta, dekan Johnsonovej fakulty a fakulty Anne a Elmer Lindseth Univerzity Cornell. "Program, ktorý vytvárame, reaguje na fakt, že technológie zmenili spôsob podnikania. Nejde len o doplnenie technologických programov do študijného programu MBA, ale o vytvorenie nových vzdelávacích a študijných možností pre manažérov firiem v prostredí digitálnej ekonomiky."

"Štúdium MBA na Johnsonovej fakulte je dôležitou súčasťou našej snahy o vytvorenie nového modelu technického vzdelávania, ktorý prináša energiu, podnikateľského ducha a inovácie z technického prostredia priamo na akademickú pôdu," povedal Daniel P. Huttenlocher, dekan priemyslové školy Cornell NYC. "Študenti MBA budú môcť využívať možnosť pracovať v blízkosti technických študentov, fakulty a výskumných pracovníkov, a celá univerzita bude obohatená o pohľad študentov z podnikateľského prostredia."

Štúdium MBA na Univerzite Cornell NYC plne využíva špičkové univerzitné programy v odbore podnikania, výpočtovej techniky a strojárenstva.  Štúdium prebieha v komunite, ktorá inšpiruje podnikanie, vo fyzickom priestore, ktorý podporuje otvorenú spoluprácu, a v univerzitnej kultúre, ktorá zahŕňa kreativitu a nadšenie prinášať transformačné nápady do života. Študenti sa vrhnú do prosperujúceho newyorského technického prostredia, kde budú pracovať na projektoch pre globálne podnikanie a začínajúce podniky.  Záverečnú prácu vypracujú v základných podnikateľských odboroch s dôrazom na zručnosti a znalosti potrebné k vytvoreniu obchodnej hodnoty v digitálnej ekonomike. Kurzy budú okrem iného zahrňovať aj návrhové myslenie, globálne podnikanie, riadenie inovácií, veľké dátové príležitosti a riadenie technologických prerušení.

Jednoročný študijný program MBA na Univerzite Cornell NYC Tech je pre tých, ktorí majú skúsenosti v odbore vedy alebo technológie, ako aj relevantné pracovné skúsenosti, chcú rozšíriť svoje obchodné znalosti a ktorí sa usilujú o vedúce funkcie v digitálnej ekonomike.  Po letnom semestre v Ithace v New Yorku sa študenti učia v živom centre globálneho technického prostredia v New Yorku.  Prvá skupina začína program v máji 2014 v Ithace a ďalšie dva semestre strávi v technickom areáli Univerzity Cornell NYC.  Štúdium ukončia v máji 2015, pričom získajú hlboké pochopenie spôsobu, akým technológie menia podnikateľskú prácu a ako manažéri budú pripravení viesť inovatívne podniky a transformovať organizácie.

O Johnsonovej fakulte Univerzity Cornell

Johnsonova fakulta Univerzity Cornell ponúka päť študijných programov MBA:  tri programy denného štúdia a dva programy pre manažérov. Johnsonova fakulta ponúka takisto duálne programy s titulom a certifikátom v oblasti práva, priemyslových a pracovných vzťahov, strojárenstva, medicíny, zdravotnej správy a nehnuteľností.  Škola ponúka vynikajúce vzdelanie pomocou prepracovaného prístupu založeného na spolupráci, v rámci ktorého študenti uplatnia svoje získané vedomosti pri riešení podnikateľských výziev v skutočných podnikoch. Viac informácií nájdete na: http://www.johnson.cornell.edu. Viac informácií o štúdiu MBA na Univerzite Cornell NYC Tech: http://www.tech.cornell.edu/johnsonmba.

O Univerzite Cornell NYC Tech

Univerzita Cornell NYC ponúka osobitý model postgraduálneho technického vzdelávania, ktorý spája vedecké poznatky s aplikáciami a podnikaním v reálnom svete, a ktorý vychádza z najmodernejšieho akademického výskumu.  Študenti, fakulta a odborníci z priemyslu sa spoločne učia a pracujú na vytváraní nápadov a budovaní nových podnikov s globálnym vplyvom.  Univerzita Cornell a jej akademický partner Technion-Israel Institute of Technology boli v decembri 2011 vybrané mestom New York, aby vybudovali prvotriedny areál aplikovaných vied na Roosevelt Islande. Areál univerzity v súčasnosti sídli v budove Google v štvrti Chelsea na Manhattane.

Univerzita Cornell NYC Tech zahájila v januári svoj prvý študijný program - inžiniersky program Univerzity Cornell v odbore informatiky. Okrem titulu MBA na Johnsonovej fakulte ponúkne škola na jeseň 2014 dvojročný interdisciplinárny program na inštitúte Jacobs Technion-Cornell Innovation Institute, kde študenti dostanú dva magisterské tituly súčasne - jeden z Univerzity Cornell a jeden z inštitútu Technion. V plnej zostave chce univerzita ponúknuť osem študijných programov. Viac informácií o Univerzite Cornell NYC Tech nájdete na http://www.tech.cornell.edu.

KONTAKT: Shannon Dortch/sd63@cornell.edu/+1-607-255-6417, Adrienne Nardella /anardella@coynepr.com /+1-973-588-2000, Jovana Rizzo/jovana@berlinrosen.com/+1-646-452-5637 (Cornell NYC Tech)

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring