OTS: TK prezidenta Fóra arménskych asociácií Európy Ašota Grigoriana

TASR, 7. decembra 2012 11:49

Bratislava 7. decembra (TASR-OTS) - Tlačová konferencia prezidenta Fóra arménskych asociácií Európy a Arménskej komunity na Slovensku Dr. Ašota Grigoriana sa uskutoční v pondelok 10. decembra o 11.00 h v hoteli Crowne Plaza Bratislava, Hodžovo námestie 2, konferenčná miestnosť Budapest.

Téma: Trestné oznámenie na veľvyslanca SR v Moskve J. E. Jozefa Migaša za vyjadrenie ohľadom zákona o popieraní genocídy Arménov, znevažovanie obchodných delegácií slovenských podnikateľov do Arménska a Náhorného Karabachu a nadržiavanie azerbajdžanskej strane. Rozhodnutie prokuratúry v tejto veci a komentár predsedu Najvyššieho súdu SR JUDr. Štefana Harabina k tomuto rozhodnutiu.

Trestné oznámenie na veľvyslankyňu Turecka v SR J. E. Gulhan Ulutekin, rozhodnutie vyšetrovateľa a komentár predsedu Najvyššieho súdu SR JUDr. Štefana Harabina k tomuto rozhodnutiu a zákon o trestnej zodpovednosti popierania genocídy Arménov.

Reakcia ústavných činiteľov na postoj predsedu vlády Maďarskej republiky Viktora Orbána vo veci azerbajdžanského vraha Safarova, štátnej korupcie Maďarska a štátneho terorizmu Azerbajdžanu.

Príchod novinárov na tlačovú konferenciu do 10.45 h.

Po skončení tlačovej konferencie ochutnávka arménskeho koňaku.

Ľubica Ľubaková FAAE

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring