OTS: Tlačové vyhlásenie Hard Rock International ...

TASR, 22. mája 2024 9:44

OTS: Tlačové vyhlásenie Hard Rock International v súvislosti s oznámením Star Entertainment

Hollywood Florida 22. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Hard Rock International reaguje na nedávne správy o navrhovanej kúpe spoločnosti Star Entertainment Group Limited (Star) v Austrálii. Chceme zdôrazniť, že spoločnosť Hard Rock International sa v súvislosti s navrhovanou ponukou pre spoločnosť Star nezúčastňuje žiadnych diskusií, aktivít ani rokovaní, ani nič podobné vo svojom mene nepovolila. Spoločnosť Hard Rock International tak isto nepovolila používanie značky Hard Rock v súvislosti s akoukoľvek navrhovanou ponukou pre spoločnosť Star od akejkoľvek tretej strany.

Naša značka stavia na dedičstve integrity, excelentnosti a záväzku voči našim hosťom, partnerom a členom tímu na celom svete. Akékoľvek zneužitie názvu Hard Rock v neoprávnených obchodných transakciách berieme veľmi vážne. Aktuálne túto záležitosť prešetrujeme a podnikneme všetky potrebné právne kroky na ochranu našej značky a dobrého mena.

Vyzývame zainteresované strany a verejnosť, aby sa pri získavaní presných informácií ohľadom našich obchodných aktivít a partnerstiev spoliehali iba na oficiálnu komunikáciu od Hard Rock International.

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/808184/Hard_Rock_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.