OTS: To najdôležitejšie z Hackathonu: Ako Americká univerzita ...

TASR, 10. novembra 2023 13:57

OTS: To najdôležitejšie z Hackathonu: Ako Americká univerzita v Šardžá a Bybit formujú technologické talenty v SAE

Victoria 10. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, tretia najnavštevovanejšia kryptoburza na svete, úspešne ukončila svoj prvý hackathon medzi univerzitami. Na tomto významnom podujatí, ktoré sa konalo na Americkej univerzite v Šardžá (AUS), sa zúčastnilo veľa tímov, ktoré bojovali o hlavnú cenu v súťaži CryptoAI BUILDER Challenge.

Hackathonu sa zúčastnilo úctyhodných 63 študentov, ktorí vytvorili spolu 15 tímov. Súťaž vyvrcholila vyhlásením šiestich víťazných tímov, troch z každej z dvoch kategórií súťaže.

V kategórii Gramotnosti získal najvyššie ocenenie tím „Cyber ciphers", za ktorými nasledovali za svoje vynikajúce príspevky tímy „Team 7" a „Code Comet (Sato_Bot)". Na prvom mieste v kategórii Bezpečnosť sa umiestnil tím „WhiteHats", na druhom mieste „Cyber Guardians" a na treťom mieste „DEDSEC". Každý z týchto tímov preukázal pozoruhodnú úroveň odborných znalostí a inovácií, čo ešte viac zdôrazňuje úspech podujatia pri objavovaní a podpore nových talentov v technologickom priemysle.

Túto spoluprácu, ktorá je súčasťou misie Bybit stať sa svetovou platformou Crypto Ark, podporil významný príspevok z burzy. Tento príspevok nielenže posilnil fond cien vo výške 80 000 AED, ale aj založil Štipendium Bybit na AUS, ktoré má posunúť 20 študentov do rozvíjajúceho sa sektora finančných technológií a blockchainu.

„Naše partnerstvo s AUS a pozoruhodný talent, ktorý sa prejavil počas hackathonu, podčiarkujú naše presvedčenie, že mladí ľudia sú základom technologických inovácií," povedal Ben Zhou, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ burzy Bybit. „Sme hrdí na to, že môžeme podporiť tieto mladé mozgy, ktoré preukázali výnimočné schopnosti a víziu, odrážajúce naše poslanie byť svetovou Crypto Ark a pripraviť bezpečnú cestu k Webu3."

„Blockchain a umelá inteligencia sú kľúčové technológie, ktoré posilnia postavenie ekonomiky Spojených arabských emirátov," povedal Dr. Imran Zualkernan, profesor a vedúci katedry informatiky a inžinierstva na AUS. „Tento hackathon poskytol študentom v Spojených arabských emirátoch jedinečnú príležitosť zapojiť sa do vzdelávania a vytvárania riešení v oblasti týchto dvoch kľúčových technológií. Vážime si podporu burzy Bybit a platformy Moledao, ktorá prispela k úspechu tohto podujatia." #Bybit / #TheCryptoArk

O burze Bybit

Bybit je burza s piatimi najsilnejšími kryptomenami založená v 2018, ktorá ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu ultra-rýchly párovací motor, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov v kategórii konštruktérov a jazdcov Formuly 1: tímu Oracle Red Bull Racing.

V prípade otázok pre médiá kontaktujte: media@bybit.com{2}

Viac informácií nájdete na stránkach: https://www.bybit.com

Aktuálne informácie nájdete na: komunitách a sociálnych médiách burzy Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2268765/image.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring