OTS: Toshiba predstavuje na stretnutí Európskej ...

TASR, 2. apríla 2024 9:14

OTS: Toshiba predstavuje na stretnutí Európskej obchodnej konferencie 2024 v Grécku nový dizajn – novú mikrovlnnú rúru Air Fry

Atény 2. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Toshiba, legendárna značka s koreňmi siahajúcimi až do roku 1875, ktorú v roku 2016 prevzala skupina Midea, hrdo oznamuje svoju účasť na Európskej obchodnej konferencii 2024 v Grécku od 20. do 22. marca. Na tomto prestížnom stretnutí predstaví Toshiba svoju priekopnícku novú mikrovlnnú rúru Air Fry (MW3-AC26SF), ktorá je súčasťou série W3 a prináša novú éru inovácií v kuchynskej technológii. Vďaka svojim rozsiahlym skúsenostiam a globálnemu dosahu je Toshiba v strategickej pozícii, z ktorej môže európskym spotrebiteľom ponúkať profesionálny a kreatívny zážitok z varenia. Predstavuje svoje najnovšie inovácie vrátane prelomovej novej mikrovlnnej rúry Air Fry zo série W3, ktorá odráža jej záväzok posúvať hranice inovácií a zlepšovať životy spotrebiteľov na celom svete prostredníctvom technológií.

Nová mikrovlnná rúra Air Fry, vlajková loď série W3, stelesňuje záväzok spoločnosti Toshiba k dokonalosti a inováciám a sľubuje profesionálny zážitok z varenia s multifunkčnosťou vrátane možností teplovzdušnej fritézy, konvekcie, grilu a mikrovlnnej rúry. Rúra, ktorá by mala prísť na trh v júni, kombinuje elegantný dizajn s pokročilými funkciami. Rúra napájaná technológiou OriginInverter™ poskytuje precízne a stabilné teplo, čo zakaždým zaisťuje konzistentné výsledky varenia. Technológia ChefDefrost TM poskytuje kratšie časy rozmrazovania s lepšími výsledkami, šetrí čas a zachováva kvalitu potravín. Pokročilá technológia teplovzdušného fritovania umožňuje zdravšie varenie s minimom oleja, zatiaľ čo funkcie konvekcie a grilovania ponúkajú všestrannosť pre rôzne kulinárske potreby. Napriek kompaktnej veľkosti 26 l sa do nej zmestí väčšina riadu, takže je ideálna na každodenné použitie.

Vďaka multifunkčným schopnostiam, modernému dizajnu a pokročilým funkciám predstavuje nová mikrovlnná rúra Air Fry pokrok v kuchynskej technológii a ponúka európskym spotrebiteľom všestrannejší zážitok z varenia. Vyzdvihnutím všestrannosti, presnosti a účinnosti novej mikrovlnnej rúry Air Fry chce Toshiba preukázať svoj záväzok dodávať prémiové produkty, ktoré kombinujú štýl, funkčnosť a výkon, a stanoviť nový štandard pre domácu kulinársku dokonalosť v Európe.

V prípade otázok médií, ukážok produktov alebo rozhovorov kontaktujte:

[Isaac Fan]

fanyx20@midea.com

[Jessie Wang]

wangrong15@midea.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2370648/image_5028920_39707333.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring