OTS: Trénujte a vyhrajte: Začal sa turnaj Bybit's Crypto Cup 2024 Pre-Game

TASR, 29. mája 2024 13:22

Dubaj 29. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete z hľadiska objemu, s nadšením oznamuje podujatie Crypto Cup 2024 Pre-Game. Tento špeciálny tréning je určený na rozohriatie futbalových fanúšikov a nadšencov kryptomien a ponúka možnosť vyhrať z cenového fondu 50 000 USDT.

Predzápas Crypto Cup 2024 trvá od 27. mája 2024 od 12:00 (polnoci) UTC do 14. júna 2024 do 23:59 UTC. Účastníci môžu získať fantastické futbalové odmeny plnením jednoduchých úloh a účasťou na žrebovaní.

Ako sa zúčastniť:

Ak sa chcete zapojiť do predbežnej hry Crypto Cup 2024 a zabojovať o podiel z výherného fondu 50 000 USDT, postupujte podľa týchto jednoduchých krokov:

1. Ak sa chcete zaregistrovať na podujatie, kliknite na tlačidlo Registrovať sa teraz na stránke podujatia.

2. Dokončite úroveň 1 overenia totožnosti, aby ste mali nárok na odmeny.

3. Zapojte sa do jednoduchých vkladových a obchodných úloh. Za každú splnenú úlohu získate jeden žreb Lucky Draw.

Kroky na získanie podielu z 50 000 USDT Prize Pool:

Je to vzrušujúci spôsob, ako spojiť lásku k futbalu so záujmom o obchodovanie s kryptomenami. Po splnení každej úlohy získajú účastníci automaticky jeden žrebovací lístok. Každý šťastný žreb zaručuje odmenu. Splnením väčšieho počtu úloh môžu účastníci získať ďalšie žrebovacie lístky, čím si zabezpečia ďalšie odmeny.

Pred začiatkom hlavnej súťaže si nenechajte ujsť príležitosť trénovať a vyhrať veľké sumy! Počet odmien je obmedzený a budú sa vydávať podľa zásady „kto prv príde, ten prv melie". Zaregistrujte sa, splňte úlohy a obchodujte na ceste k víťazstvu.

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com/promo/campaign/Crypto_Cup_2024_PreGame #Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších svetových búrz kryptomien z hľadiska objemu s 30 miliónmi používateľov. Založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o Bybite nájdete na Bybit Press.

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Pre viac informácií navštívte: https://www.bybit.com

Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá spoločnosti Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2423077/Image.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring