OTS: Tretí ročník súťaže Schauma Škôlkam

TASR, 8. októbra 2013 10:32

Budúcnosť materských škôl je v detských rukách

Bratislava 8. októbra (TASR-OTS) - Spoločnosť Henkel Slovensko v septembri vyhlasuje tretí ročník výtvarného projektu Schauma Škôlkam. Vďaka nemu môžu materské školy vyhrať finančné prostriedky vo výške 3000 eur určené na zveľadenie budov a na investície do vzdelávania. Šancu vyhrať majú všetky štátne materské školy a ich žiaci, ktorí budú opäť maľovať výkresy na vybranú tému.

"Témou súčasného tretieho ročníka je "Naše mesto" a je len na škôlkaroch a ich učiteľkách, ako ju stvárnia. Podmienkou súťaže je, že na výkresoch musia byť nalepené tri etikety ľubovoľných výrobkov Schauma Kids alebo Fa Kids," vysvetľuje marketingová manažérka divízie Beauty Care zo spoločnosti Henkel Slovensko Zuzana Váry. Všetky štátne materské školy sa môžu do súťaže zaregistrovať od 16. septembra 2013 na stránke schaumaskolkam.sk a následne posielať súťažné výkresy na adresu organizátora súťaže do 15. novembra 2013.

Hrá sa pritom o skvelé ceny. Pre víťaza je určená hlavná výhra - finančná odmena vo výške 3000 eur na rozvoj materskej školy. Ani ďalší účastníci súťaže neodídu naprázdno. Okrem hlavnej ceny súťažia škôlky o 10 balíčkov výrobkov od spoločnosti Henkel Slovensko a 60 polročných predplatných detského časopisu.

Materská škola s najkrajším výkresom by mala finančnú odmenu použiť na nákup vybavenia priestorov školy, didaktických pomôcok alebo na jej renováciu. Víťaz minulého ročníka, MŠ v Kravanoch, vďaka výhre premenil škôlku na pestrofarebné detské kráľovstvo s novými hračkami a pomôckami: "Naša materská škola patrí medzi tie menšie na Slovensku. Na súťaži Schauma Škôlkam sme však uvítali, že je anonymná. Už pri registrovaní sme dostali kód, pod ktorým sme počas celej súťaže vystupovali. Mali sme preto od začiatku pocit, že máme takú istú šancu vyhrať, ako aj iné materské školy. Už pri kreslení výkresu sme verili, že to vyhráme a dali sme do toho naozaj všetko," spomína zástupkyňa ZŠ a MŠ Kravany Štefánia Krajčová.

Odborná porota rozhodne o víťazovi 6. decembra a následne výhru ako darček na Mikuláša odovzdá v priestoroch víťaznej škôlky.

Partnermi tretieho ročníka Schauma Škôlkam je vydavateľstvo 7Plus s časopisom Včielka. Galéria všetkých včas prihlásených a zaslaných výtvarných projektov bude zverejnená na webovej stránke projektu www.schaumaskolkam.sk od 16. septembra 2013.

Podrobné informácie o súťaži, ako aj online registráciu nájdete na www.schaumaskolkam.sk.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring