OTS: Tucker Carlson je späť, spúšťa novú ...

TASR, 12. decembra 2023 15:10

OTS: Tucker Carlson je späť, spúšťa novú videoslužbu s názvom Tucker Carlson Network

Carlson bude hosťovať v niekoľkých nových reláciách, ktoré zahŕňajú dlhé rozhovory, komentáre, spravodajstvo a hĺbkové skúmanie.

Tampa 12. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Tucker Carlson Network, novú službu predplatného videa, ktorá bola oficiálne spustená na stránke TuckerCarlson.com, oznámili Tucker Carlson, Neil Patel a Justin Wells.

Patel je generálnym riaditeľom spoločnosti, ktorý riadi obchodné operácie. Wells je prezidentom a dohliada na všetky programy a obsah.

V oznámení Carlsona sa uvádza: „Spravodajstvo na západe sa stalo nástrojom represie. Novinári už verejnosti neodhaľujú podstatné informácie, ale snažia sa ich utajiť. Plánujeme hovoriť pravdu o veciach, na ktorých záleží - jasne a bez strachu."

Od dnešného dňa sa na sieti Tucker Carlson Network (TCN) objavuje viacero nových programov. Prístup k bezplatnému videoobsahu s podporou reklám aj k platenému prémiovému videoobsahu bude k dispozícii na stránke TuckerCarlson.com. Carlsonov video obsah, ktorý nie je predplatiteľný, bude v službe X naďalej dostupný. Zvukové verzie tohto obsahu budú k dispozícii ako podcast s názvom „The Tucker Carlson Podcast."

Wells dodal: „Tucker si udržal dôležité spojenie s divákmi v rámci služby X. Tešíme sa na pokračovanie tohto vzťahu, ale aj na to, že prostredníctvom siete Tucker Carlson Network budeme ľuďom poskytovať ešte viac videoobsahu."

Ďalšie podrobnosti sú k dispozícii na stránkeTuckerCarlson.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2298045/Tucker_Carlson_Network_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring