OTS: TUMI oznamuje oficiálne partnerstvo s ženským tímom ...

TASR, 6. októbra 2023 15:22

OTS: TUMI oznamuje oficiálne partnerstvo s ženským tímom Tottenham Hotspur Women na sezónu 2023/2024

Batožinu a tašky tejto značky bude odteraz na svojich cestách používať aj prvý tím žien

New York 6. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Medzinárodná cestovateľská a lifestylová značka TUMI dnes oznámila spoluprácu s ženským tímom Tottenham Hotspur Women na aktuálnu sezónu.

Spoločnosť TUMI sa stala oficiálnym partnerom oficiálnej batožiny ženského tímu a bude sa objavovať na zadnej strane hráčskych dresov počas všetkých zápasov – prvýkrát pre túto lifestylovú značku. Hráči, tréneri a pomocný personál budú v tejto sezóne cestovať s personalizovanými výrobkami TUMI, ktoré im pomôžu zabezpečiť funkčnosť a jednoduchosť pri cestovaní na každý zápas doma aj na ihrisku súpera. Výrobky zahŕňajú kúsky z niektorých ikonických kolekcií TUMI ako sú kufre 19 Degree International Expandable 4-Wheeled, batohy Alpha Bravo Search, kozmetické tašky Voyageur Madeline Cosmetic, vrecká Just in Case® a obojstranné cestovné organizéry.

Toto najnovšie partnerstvo ďalej posilňuje vzťah spoločnosti TUMI s klubom, keďže už predtým spolupracovala s mužským tímom na nedávnom ázijsko-pacifickom turné. Kapitán mužského tímu Heung-Min Son je zároveň globálnym ambasádorom spoločnosti TUMI.

„Príležitosť pokračovať v rozširovaní a ďalšom upevňovaní partnerstva spoločnosti TUMIs ženským tímom futbalového klubu Tottenham Hotspur Women je pre nás prirodzeným rozšírením a je v súlade s naším záväzkom zdokonaľovať cesty za ich túžbami. Výrobky TUMI sú založené na dokonalosti a vytrvalosti a možnosť podporiť hráčky ženského tímu, ktoré dosahujú najvyššiu úroveň, je pre nás veľkou cťou," povedala Jill Krizelman, senior viceprezidentka pre globálny marketing a elektronický obchod spoločnosti TUMI.

Todd Kline, obchodný riaditeľ klubu Tottenham Hotspur, sa podelil o tieto slová: „Klub si po nedávnych úspešných partnerstvách mimoriadne váži spoločnosť TUMI a jej výrobky. Vieme, že naši hráči budú mať z výrobkov TUMI obrovský úžitok na cestách na zápasy a zo zápasov. Tesne pred prvým domácim zápasom sezóny toto nové partnerstvo umocňuje nadšenie z nadchádzajúcej kampane a pomáha ukázať, aké vzrušujúce je byť spojený s ženským tímom Tottenham Hotspur Women."

Logo TUMI Logo sa prvýkrát objaví na dresoch hráčok počas prvého domáceho zápasu sezóny WSL proti tímu Bristol City Women už túto nedeľu. Sledujte @tumitravel a sociálne kanály @spurswomen.

O spoločnosti TUMI

Od roku 1975 spoločnosť TUMI vytvára prvotriedne luxusné vybavenie na cesty, cestovanie a prácu, ktoré je navrhnuté tak, aby zlepšovalo, zjednodušovalo a skrášľovalo všetky aspekty života na cestách. Spájame bezchybnú funkčnosť s duchom vynaliezavosti a zaviazali sme sa podporovať cestovanie ako celoživotný partner pre cestovateľov a tvorcov, ktorí sa venujú svojej vášni. Viac informácií o spoločnosti TUMI nájdete na stránkach TUMI.com. TUMI a logo TUMI sú registrované ochranné známky spoločnosti Tumi, Inc. © 2023 Tumi, Inc.

Kontakt pre médiá:

Alexandra Gillis

alexandra.gillis@tumi.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2240156/Tumi_x_Tottenham_Hotspur_Women_partner.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/214382/4325582/tumi_logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring