OTS: TUMI predstavuje najnovšie siluety svojej kolekcie ...

TASR, 15. februára 2024 16:08

OTS: TUMI predstavuje najnovšie siluety svojej kolekcie 19 Degree Aluminum v očarujúcej novej kampani, v hlavnej úlohe so Sonom Heung-Minom

Táto najnovšia kapitola v kampani Essentially Beautiful (V zásade krásne) zdôrazňuje najnovšie štýly kolekcie 19 Degree Aluminum vrátane ruksaku, pevného príručného kufra, aktovky a kabelky.

New York 15. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Medzinárodná cestovateľská a lifestylová značka TUMI (www.tumi.com) dnes po prvýkrát vystupuje s úplne novou kampaňou pre svoju ikonickú kolekciu 19 Degree Aluminum, v hlavnej úlohe s vracajúcim sa ambasádorom a profesionálnym futbalistom, Sonom Heung-Minom (Son Heung-Min) (https://www.instagram.com/hm_son7/). Vizuálne dôvtipná kampaň zdôrazňuje rozšírenie kolekcie 19 Degree Aluminum o ruksak, pevný príručný kufor, aktovku a kabelku, s futuristickými povrchmi v chladivých odtieňoch a ostrými prvkami v textúre ako priamy súvis s ikonickým vzhľadom kolekcie.

Najnovšia kampaň spoločnosti TUMI vyniká ako doteraz jej najodvážnejšia. Film kampane vyzdvihuje Sona a jeho ruksak 19 Degree Aluminum v abstraktnom priestore, v rámci ktorého sa dostávajú do rôznych svetov. Všetky z nich predstavujú znaky kolekcie 19 Degree Aluminum. Prostredníctvom očarujúcich vizuálov a moderných prvkov v textúre kampaň spolu so Sonom Heung-Minom (Son Heung-Min) prenesie diváka do fascinujúceho abstraktného sveta pripomínajúceho ikonickú kolekciu 19 Degree Aluminum značky TUMI. Táto kombinácia inovatívnych vizuálov a abstraktného prostredia poskytuje divákom v zásade krásny (Essentially Beautiful) pocit typický pre značku TUMI, s ktorou sa váš svet nikdy neprestane vyvíjať.

„Spoločnosť TUMI s nadšením predstavuje ďalšiu dôvtipnú kampaň 19 Degree v hlavnej úlohe so Sonom Heung-Minom (Son Heung-Min), jedným z globálnych ambasádorov značky TUMI," povedal Jill Krizelman, senior viceprezident pre marketing a elektronický obchod. „S touto kampaňou sme chceli komunikovať ďalší vývoj v oblasti ruksakov, prezentujúc naše najnovšie vyjadrenie pre 19 Degree Aluminum. Je to príležitosť predviesť jeho špičkový dizajn, inovatívny štýl a našu oddanosť voči technickým inováciám. Táto kreatívna stratégia plní presne tento zámer a pokračuje v podpore značky TUMI ako vzoru neobmedzenej evolúcie."

Ruksak 19 Degree Aluminum je pre značku TUMI prvý svojho druhu, navrhnutý s koženým zadným dielom s charakteristickými znakmi kontúr 19 Degree. Nový pevný príručný kufor je zmenšením typických znakov DNA kolekcie 19 Degree, aby vznikol pevný, stále však rovnako dizajnovo prezieravý kufor, ideálny pre obchodného cestujúceho, ktorý potrebuje menšiu batožinu. Kabelka je kúsok, ktorý je viac orientovaný na módu. Má tri farebné línie a dva odnímateľné ramenné popruhy. Vyznačuje sa univerzálnosťou, je vhodná na večer strávený vonku a na špeciálne príležitosti. Aktovka 19 Degree Aluminum je nápaditá z každého uhla. Ikonické krivky v 19-stupňových uhloch a trvanlivosť hliníka sú pretavené do tejto elegantnej aktovky.

Kolekcia 19 Degree Aluminum je k dispozícii na predaj na stránke TUMI.com a v obchodoch TUMI po celom svete.

O spoločnosti TUMI

Od roku 1975 vytvára TUMI luxusné obchodné, cestovateľské a funkčné potreby svetovej triedy, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, zjednodušovali a skrášľovali všetky aspekty života na cestách. Spájaním bezchybnej funkčnosti s duchom vynaliezavosti sa zaväzujeme poskytovať podporu na cestách ako celoživotný partner aktívnych ľudí, ktorí nasledujú svoje vášne. Pre viac informácií o spoločnosti TUMI navštívte TUMI.com a sledujte Instagram, TikTok, Facebook a YouTube.

TUMI a logo TUMI sú registrované ochranné známky spoločnosti Tumi, Inc. © 2024 Tumi, Inc.

Kontakty pre médiá spoločnosti TUMI

Alexandra Gillis

TUMI

alexandra.gillis@tumi.com

Hailey Hauldren

SHADOW

hhauldren@weareshadow.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2329006/TUMI__SS24_Son_TALENT_19DAlum_Bkpk_Silver.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/214382/tumi_logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring