OTS: TUMI sa stáva oficiálnou značkou batožiny pre PGA TOUR a LPGA

TASR, 24. januára 2024 14:52

Ikonická globálna lifestylová značka oznamuje uzavretie partnerstva s PGA TOUR a LPGA na niekoľko rokov, a zároveň predstavuje novú golfovú kolekciu v sortimente TUMI Sports

New York 24. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Medzinárodná cestovateľská a lifestylová značka TUMI dnes ohlásila viacročné partnerstvá s LPGA a PGA TOUR, a stáva sa „oficiálnou batožinou" pre obidve organizácie. Partnerstvo spoločnosti TUMI s PGA TOUR a LPGA upevňuje oddanosť značky významným globálnym športovým partnerstvám, ako sú tím Premier League Tottenham Hotspur, McLaren Racing a Asociácia profesionálnych tenistov. Prienik značky TUMI do sveta golfu prichádza v čase debutu jej prvej kompletnej golfovej kolekcie, ktorá ponúka vysoko funkčné a inovatívne produkty šité na mieru pre tento šport a s ním spojený životný štýl.

Na odštartovanie týchto prestížnych partnerstiev pre mužov aj ženy otvára TUMI tento týždeň na výstave PGA Show v Orlande na Floride interaktívny stánok s ukážkami produktov, vystúpeniami influencerov a ďalším programom priamo na mieste.

„Sme nadšení, že môžeme privítať TUMI v našej rodine PGA TOUR spolu s našimi partnermi v LPGA," povedal zástupca PGA TOUR, Jay Monahan. „Táto spolupráca s LPGA podčiarkuje hodnoty spoločnosti TUMI a naše spoločné odhodlanie vylepšovať našu súťaž a priblížiť ju všetkým."

„Veľmi sa tešíme z tohto skvelého partnerstva s TUMI ako značkou oficiálnej batožiny LPGA a PGA TOUR," uviedla zástupkyňa LPGA, Mollie Marcoux Samaan. „Toto partnerstvo predstavuje nielen náš spoločný záväzok voči excelentnosti, ale zároveň podčiarkuje našu kolektívnu oddanosť podporovať ženy v športoch po celom svete. Keďže máme globálny turnaj so zastávkami v 10 krajinách na celom svete, inovatívna golfová kolekcia TUMI sa pre LPGA dokonale hodí a naše partnerstvo bude ukážkou ducha odhodlania, kvality a štýlu, ktorý charakterizuje LPGA aj TUMI. Tešíme sa na silnú spoluprácu medzi LPGA, PGA TOUR a TUMI, ktorou oslávime úsilie a triumfy našich športovcov na ihrisku aj mimo neho."

„My v PGA TOUR s radosťou vítame spoločnosť TUMI do našej rodiny a predstavujeme ikonickú lifestylovú značku našim športovcom aj fanúšikom na celom svete," povedal Brian Oliver, Výkonný viceprezident PGA TOUR pre firemné partnerstvá. „Ako značka TUMI oficiálne vstupuje do sveta golfu, budú mať prospech z jej jedinečných produktov a štýlu všetci golfisti, či už rekreační alebo profesionálni."

„Je pre nás česť uzatvárať partnerstvá s PGA TOUR a LPGA a osláviť úspechy týchto celosvetovo uznávaných športovcov," povedal Andrew Dawson, prezident spoločnosti TUMI. „V TUMI sa neustále rozvíjame, aby sme uspokojili potreby a záujmy našich spotrebiteľov a podobne zmýšľajúceho publika. Poslúžiť našej komunite profesionálnych aj rekreačných športovcov bolo zámerným a zároveň autentickým ďalším krokom pre našu značku."

Golfový sortiment, inšpirovaný vášňou pre šport a vernosť DNA značky TUMI, prináša odolnosť, vysoko funkčné materiály a inovatívny dizajn, typické pre značku. Na čele kolekcie stoja golfové tašky, ktoré ponúkajú prvky na vylepšenie hry ako je mäkká výstelka, USB-C nabíjacie porty a chladiace vrecká, spolu s monogramovými nášivkami, ktoré dodajú osobný prvok, jedinečný pre značku TUMI. Ďalšie lifestylové tašky a príslušenstvo, ako sú cestovné tašky, divot nástroje, vrecká na stojany a loptičky, obaly na palice a ďalšie, boli navrhnuté tak, aby hladko ladili s ponukou tašiek.

Každý kúsok tejto kolekcie bol navrhnutý s ohľadom na náročnosť profesionálneho golfu a je vyrobený s dôslednými technickými detailmi, ktoré vám pomôžu dosiahnuť výkon na ihrisku aj mimo neho. Golfové a cestovné tašky kolekcie sa pohybujú v cenách 795 – 1595 USD a ostatné tašky a príslušenstvo stojí 125 – 650 USD.

Kolekcia je k dispozícii exkluzívne na stránke TUMI.com globálne a na jar sa čoskoro dostane do vybraných predajní TUMI, golfových klubov a vybraných obchodných domov. Niektoré modely sa v priebehu roka objavia aj v stánkoch počas turnajov PGA TOUR a LPGA po celom svete. Ak sa chcete dozvedieť viac o športových partnerstvách TUMI, navštívte stránku TUMI.com/About.

O spoločnosti TUMI

Od roku 1975 vytvára TUMI luxusné obchodné, cestovateľské a funkčné potreby svetovej triedy, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, zjednodušovali a skrášľovali všetky aspekty života na cestách. Spájaním bezchybnej funkčnosti s duchom vynaliezavosti sa zaväzujeme poskytovať podporu na cestách ako celoživotný partner aktívnych ľudí, ktorí nasledujú svoje vášne. Viac informácií o TUMI nájdete na stránke TUMI.com.

TUMI a logo TUMI sú registrované ochranné známky spoločnosti Tumi, Inc. © 2024 Tumi, Inc.

O asociácii LPGA

Ladies Professional Golf Association (LPGA) je popredná svetová profesionálna golfová asociácia pre ženy. LPGA založilo v roku 1950 13 priekopníčok, je najdlhšie fungujúcou profesionálnou ženskou športovou organizáciou a jej členky dnes zastupujú viac ako 60 krajín. Prostredníctvom turnajov LPGA Tour, Epson Tour, LPGA Professionals a spoločného podniku s Ladies European Tour poskytuje LPGA profesionálkam príležitosť plniť si svoje sny v golfe na najvyššej úrovni. Okrem profesionálnych turnajov a programov na akreditáciu výuky má LPGA aj plne integrovanú nadáciu, ktorá poskytuje prvotriedne programy pre golfistky prostredníctvom juniorských golfových programov. Divízia LPGA Amateurs ponúka svojim členom príležitosti na hru a tréning po celom svete. LPGA sa snaží využívať svoju jedinečnú platformu na inšpiráciu, transformáciu a rozvoj príležitostí pre dievčatá a ženy na golfovom ihrisku aj mimo neho.

Sledujte LPGA online na stránke www.LPGA.com a v jej mobilných aplikáciách. Pridajte sa k sociálnej konverzácii na Facebooku, X (predtým Twitter), Instagrame a YouTube.

O PGA TOUR

PGA TOUR predstavuje tých najlepších hráčov golfu, vďaka čomu zapája, inšpiruje a pozitívne ovplyvňuje fanúšikov, partnerov a komunity na celom svete.

PGA TOUR, so sídlom v Ponte Vedra Beach na Floride, spoluorganizuje turnaje v rámci PGA TOUR, PGA TOUR Champions, Korn Ferry Tour, PGA TOUR Americas a spravuje PGA TOUR Q-School, ktorú prináša spoločnosť Korn Ferry a PGA TOUR University. Členovia TOUR patria medzi najlepších svetových hráčov a pochádzajú z 29 krajín a oblastí. PGA TOUR má uzavreté dlhodobé domáce distribučné partnerstvá na vysielanie na staniciach CBS, NBC a Golf Channel a na streamovanie videa na ESPN+, kde prezentuje najvýznamnejšie okamihy v športe s ohľadom na jeho históriu a odkaz. Medzinárodne je pokrytie PGA TOUR dostupné v rámci vyše 200 krajín a oblastí v 28 jazykoch, prostredníctvom 44 vysielacích a digitálnych partnerov. Prakticky všetky turnaje sú organizované ako neziskové organizácie s cieľom maximalizovať charitatívne príspevky a doteraz sa na turnajoch všetkých kategórií vyzbieralo viac ako 3,64 miliardy USD.

Fanúšikovia môžu sledovať PGA TOUR cez novú aplikáciu PGA TOUR a stránku PGATOUR.COM, ako aj na kanáloch sociálnych médií vrátaneFacebooku, Instagramu (všpanielčine, kórejčine a japončine), LinkedIn, TikTok, X (v angličtie a španielčine),WhatsApp (v angličtine a španielčine), WeChat,Weibo,Toutiao,Douyin aLINE.

Mediálne kontakty TUMI

TUMI

Alexandra Gillis

alexandra.gillis@tumi.com

Hailey Hauldren

SHADOW

hhauldren@weareshadow.com

LPGA

J.D. Sterba

jd.sterba@lpga.com

PGA TOUR

Chris Cox

chriscox@pgatourhq.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2322880/Tumi_1.jpg

Foto – https://mma.prnewswir.com/media/2322881/Tumi_2.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring