OTS: TUMI uvádza jesennú kampaň TEGRA-LITE® a ALPHA BRAVO s profesionálnym ...

TASR, 20. júna 2024 15:13

OTS: TUMI uvádza jesennú kampaň TEGRA-LITE® a ALPHA BRAVO s profesionálnym futbalistom Son Heung-Minom

Najnovšia kampaň, Made For Moments That Make Us, pozýva divákov do zákulisia cesty globálneho ambasádora so značkou TUMI

NEW YORK, 20. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Medzinárodná cestovateľská a lifestylová značka TUMI dnes uvádza novú kampaň pre svoje obľúbené kolekcie Tegra-Lite® a Alpha Bravo, v hlavnej úlohe s globálnym ambasádorom a profesionálnym futbalistom Son Heung-Minom. Kampaň zachytáva Sona vo svojom živle v druhom domove, na renomovanom štadióne Tottenham Hotspur, a odhaľuje pohľad do jeho rýchleho života so značkou TUMI po svojom boku.

Kampaň má intímnejší, štylistickejší prístup, zachytený dokumentaristickým filmovým tvorcom WARD a kórejským fotografickým duom JI + DOH, ktoré do najnovšej kampane TUMI prinášajú teplo a citlivosť pohľadov do zákulisia. „Osobne ma veľmi potešilo, že sa táto kampaň bude odohrávať v mojom domove ďaleko od domoviny," povedal profesionálny futbalista Son Heung-Min. „Vždy si cením, že TUMI je tu pre mňa a kryje mi chrbát, nech sa vydám na akúkoľvek cestu."

Za tri roky ako globálny ambasádor TUMI pracoval Son deň čo deň na tom, aby si splnil svoje sny – od súťaží na Majstrovstvách sveta vo futbale FIFA, cez získanie váženej Zlatej kopačky, až po vymenovanie za klubového kapitána tímu Tottenhamu a ďalšie, pričom značka TUMI celý čas stála po jeho boku. Nová kampaň vrhá svetlo na disciplínu nutnú na dosiahnutie úspechu, pričom dôveryhodné a elegantné kolekcie TUMI Tegra-Lite a Alpha Bravo sú Sonovými spoľahlivými spoločníkmi. V rámci celej kampane sú produkty kolekcie prezentované vznešeným a autentickým spôsobom, zachytené v zákulisí kultového štadióna a počas Sonovho času stráveného na cestách. Od najväčších víťazstiev až po chvíle neúnavného tréningu sú produkty TUMI s ním, aby vydržal a podával výkony na najvyššej úrovni.

„Málokto vie, že Sonova typická oslavná póza na kameru je symbolom jeho túžby zachytiť ten okamih a udržať si ho. Naša najnovšia kampaň sa inšpiruje týmto konceptom; sme neustále svedkami Sonovho rýchleho života a produkty TUMI musia niesť tie momenty, ktoré nás formujú, (Moments That Make Us)," povedala Jill Krizelman, SVP, z Global Marketing & eCommerce. „Kolekcie Tegra-Lite ® a Alpha Bravo, ikonické pre spoločnosť TUMI, predstavujú charakteristickú silu, funkčnosť a vytrvalosť značky. Táto kampaň oživuje naše piliere a presne ukazuje, že produkty TUMI sú stvorené pre každý krok na ceste."

Každý kufor z kolekcie TUMI Tegra-Lite® (895 – 1 295 USD) je vyrobený z materiálu Tegris®, odolného, no ľahkého materiálu používaného v ochranných štítoch, pretekárskych autách a profesionálnej športovej výstroji. Plášť Tegra-Lite® sa skladá zo spevnených vrstiev materiálu, vďaka čomu vydrží mnoho kilometrov. Kolekcia Alpha Bravo (195 USD – 1 095 USD) obsahuje hyperfunkčné tašky pre život v rýchlom tempe. Každá batožina Alpha Bravo je vyrobená z balistického nylonu, ktorý je pre TUMI charakteristický už viac ako tri desaťročia. Kolekcie Tegra-Lite® a Alpha Bravo sú osvedčené a pravé kolekcie TUMI, ktoré nesú DNA značky a znovu a znovu si získavajú náklonnosť zákazníkov.

Produkty TUMI sú nabité funkciami, navrhnuté účelne a skonštruované tak, aby vydržali. Sú stvorené pre chvíle, ktoré nás formujú. Kolekcie Tegra-Lite® a Alpha Bravo si môžete kúpiť na TUMI.com a v predajniach TUMI po celom svete.

O spoločnosti TUMI

Od roku 1975 vytvára TUMI luxusné obchodné, cestovateľské a funkčné potreby svetovej triedy, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, zjednodušovali a skrášľovali všetky aspekty života na cestách. Spájaním bezchybnej funkčnosti s duchom vynaliezavosti sa zaväzujeme poskytovať podporu na cestách ako celoživotný partner aktívnych ľudí, ktorí nasledujú svoje vášne. Viac informácií o TUMI nájdete na TUMI.com a sledujte Instagram, TikTok, Facebook a YouTube.

TUMI a logo TUMI sú registrované ochranné známky spoločnosti Tumi, Inc. © 2024 Tumi, Inc.

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2423872/TUMI_BLACK_Logo.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2423873/1080X1080_240311_JD_TUMI_SHOT_08_FW24_SON_TALENT_TEGRA_INTL_CO_BLACKGRAPHITE_061_FINAL_RGB_300.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2423874/1080X1080_240311_JD_TUMI_SHOT_04_FW24_SON_TEGRA_INTLCO_AND_EXTTRIP_EMERALD_090_FINAL_RGB_300.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring