OTS: TUMI vystavuje svoje nové kolekcie Alfa prostredníctvom ...

TASR, 20. septembra 2023 15:58

OTS: TUMI vystavuje svoje nové kolekcie Alfa prostredníctvom rozšírenia kampane "Essentially Beautiful".

Kampaň predstavuje nové kolekcie značky Alpha X a Alpha Hybrid a znovu potvrdzuje odlišnosť TUMI s jedinečnými vzormi, ktoré sa osvedčili.

New York 20. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Medzinárodná značka cestovania a životného štýlu TUMI oslavuje svoj obľúbený sortiment Alpha prostredníctvom rozšírenia kampane Essentially Beautiful na jeseň 2023. Kampaň prezentuje starostlivo premyslené a dôkladne navrhnuté detaily výrobkov v rámci kolekcií Alpha X a Alpha Hybrid, pričom vyzdvihuje jedinečné dizajny s viac ako 600 TUMI patentmi a dizajny s registráciou po celom svete a spôsoby, akými všetky spoločne vytvárajú tašky, ktoré sú nielen krásne, ale aj skvele fungujú.

Táto najnovšia časť kampane Essentially Beautiful znovu potvrdzuje DNA značky TUMI. TUMI, ktorá upriamuje pozornosť na jednu z najznámejších a najobľúbenejších kolekcií značky novým pohľadom, vyzdvihuje svoje inovácie výrobkov, materiály a patentované vzory.

"Neustále sa posúvame vpred a rozvíjame seba a naše kolekcie a vytvárame vysoko výkonné výrobky, ktoré nielen spĺňajú, ale aj prevyšujú potreby našich zákazníkov", povedal kreatívny riaditeľ Victor Sanz, TUMI. "Kolekcia Alpha X je nielen dôkazom našej neochvejnej oddanosti precíznosti a detailom, ale aj príkladom našej neúnavnej snahy o trvalú kvalitu a dlhú životnosť, čím sa pridáva k našej základnej kolekcii Alpha, na ktorú sa naši cestovatelia môžu neustále spoľahnúť".

Alpha X je doteraz najsilnejšia kolekcia softside, ktorá bola uvedená na trh na jeseň tohto roka a je navrhnutá tak, aby prekonala všetkých 40 testov odolnosti TUMI. Je vyrobená z PX6, mimoriadne odolnej tkaniny s jedinečnou kombináciou vysokej pevnosti a tepelnej stability. Batožina má tiež vylepšené povrchové úpravy vrátane zmiešaného tvrdého a mäkkého vonkajšieho povrchu a kovového kovania.

Nová kolekcia značky Alpha Hybrid je vybavená rukoväťou X-Brace 45®, teleskopickým systémom z leteckého hliníka, ktorý je vytvorený tak, aby zvládol každú zákrutu, zákrutu a asfalt, a dvojitými zapustenými kolieskami, ktoré sú stvorené na najhladšie cestovanie. Kombinácia charakteristického vzhľadu Alpha a FXT Ballistic Nylon s polykarbonátovou škrupinou pre ľahšiu a mimoriadne odolnú kolekciu, vynikajúce konštrukcie tvrdého vonkajšieho povrchu a inovatívne prispôsobenie vonkajšieho povrchu Alpha Hybrid sú vyrobené pre robustné obchodné cesty a vytvárajú maximálne ľahký zážitok. V kampani sa tiež predstavuje kolekcia značky TEGRA-LITE® a vyzdvihuje sa v nej revolučný materiál Tegris®. Ponúka výnimočnú pevnosť a vysoký výkon.

Sledujte všetky spôsoby, ako TUMI vnáša do svojich produktov esenciálnu krásu @TUMITravel. Nakupujte kolekciu Alpha, ktorá je k dispozícii v predajniach TUMI a na TUMI.com po celom svete.

Spoločnosť

TUMI, ktorá bola založená v roku 1975, vytvára prvotriedne luxusné potreby na podnikanie, cestovanie a výkon, ktoré sú navrhnuté tak, aby zlepšovali, zjednodušovali a skrášľovali všetky aspekty života na cestách. Spájame bezchybnú funkčnosť s duchom vynaliezavosti v rámci nášho záväzku podporovať cestovanie ako celoživotný partner pre cestovateľov a tvorcov, keď sa oddávajú svojim vášňam. Viac informácií o TUMI nájdete na TUMI.com.

TUMI a logo TUMI sú registrované ochranné známky spoločnosti Tumi, Inc. © 2023 Tumi, Inc.

Kontakty pre médiá

spoločnosti TUMI:

Alexandra Gillis, PR &a

mp; Social Manager, alexan

dra.gillis@tumi.com TUMI

Nicole Colasanto

ncolasanto@weareshadow.comSHADOW

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/2205558/MicrosoftTeams_image__20.jpg

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/2205559/MicrosoftTeams_image__19.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/214382/tumi_logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring