OTS: TÜV Rheinland udelila certifikát uhlíkovej stopy ...

TASR, 8. novembra 2023 10:22

OTS: TÜV Rheinland udelila certifikát uhlíkovej stopy laserovému televízoru od Hisense

Čching-Tao 8. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, globálna korporácia vyrábajúca spotrebnú elektroniku a spotrebiče, získala pre svoj laserový televízor PL1 overenie uhlíkovej stopy od TÜV Rheinland, popredného svetového poskytovateľa technických služieb. Táto certifikácia bola udelená v súlade s normou ISO 14067:2018.

Hisense vytvorila hranicu pre započítavanie uhlíkovej stopy výrobku (PCF), ktorá zahŕňala fázy získavania a predbežnej úpravy surovín, výroby, distribúcie, používania a recyklácie odpadu.

Vyvinuli ju v súlade s najnovšími medzinárodnými normami pre uhlíkovú stopu, pričom TÜV Rheinland pomohla spoločnosti Hisense pri výpočte a certifikácii uhlíkovej stopy výrobku PL1 počas celého životného cyklu.

Vďaka analýze emisií uhlíka v rôznych fázach životného cyklu výrobku môže spoločnosť Hisense intuitívnejšie identifikovať „krízové časti" s vysokými emisiami v rámci celkového životného cyklu a preskúmať vplyv každej fázy na životné prostredie z pohľadu výrobku, aby bolo možné efektívnejšie pripraviť plány optimalizácie výrobku pri hodnotení energetického manažmentu, analýzy životného cyklu, surovín a riadenia dodávateľského reťazca.

Laserový televízor PL1, označovaný aj ako Smart Laser Cinema, spĺňa rastúci dopyt po prispôsobivosti pri poskytovaní rôznych zážitkov z domáceho kina. Je vybavený priekopníckou laserovou technológiou X-Fusion, ktorá využíva presný zdroj na zabezpečenie ostrejšieho obrazu a ponúka všestrannosť veľkosti obrazu od 80 do 120 palcov, ako aj možnosť, aby si zákazníci vybrali preferovanú obrazovku s pohodlným a pohlcujúcim zážitkom z domáceho kina.

Výsledok PCF pre laserový televízor PL1 od Hisense vypovedá o vynikajúcej kvalite. Uvažovali sme a vypočítali sme všetky primárne materiály s „údajmi špecifickými pre spoločnosť" a modelovali sme ich jednotlivo. Na základe výpočtu elektrických a elektronických výrobkov podľa smernice o odpade z elektrických a elektronických zariadení majú výrobky radu PL1 tiež mieru obnoviteľného využitia výrobkov 91,2 %.

Vďaka inovatívnym výrobkom a udržateľným technológiám chce Hisense urobiť svet ekologickejším a zároveň ponúkať svojim zákazníkom výrobky najvyššej kvality. Hisense spustí koncoročnú kampaň 2023 pred Čiernym piatkom v očakávaní blížiacej sa vianočnej sezóny a online aj offline ponúkne špeciálne zľavy na svoje vysokokvalitné výrobky zo všetkých kategórií.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky. Podnikanie spoločnosti Hisense zahŕňa multimediálne produkty (so zameraním na smart televízory), domáce spotrebiče a inteligentné informácie v oblasti IT. Spoločnosť Hisense sa v poslednom čase rýchlo rozrástla a v súčasnosti pôsobí vo viac ako 160 krajinách.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2268908/image.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2268598/The_PL1_Laser_TV.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring