OTS: „Umelec bez tváre" Banksy: odpovie na ...

TASR, 20. novembra 2023 15:30

OTS: „Umelec bez tváre" Banksy: odpovie na volanie domácich miláčikov? Na newyorskom Times Square sa objavila unikátna paródia slávneho diela „No Ball Games" (Hry bez lopty)

• Banksy, umelec bez tváre, podnecuje záujem o vytváranie umenia pre domácich miláčikov

New York 20. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 11. novembra sa na newyorskom Times Square objavila reklama venovaná svetoznámemu umelcovi Banksymu.

Video, paródia na Banksyho kultové dielo „No Ball Games" so psami a mačkami, bolo vytvorené a vydané americkou spoločnosťou XOOX. Spoločnosť XOOX, známa svojím umelcom bez tváre, Banksym, ktorý po celom svete vytvára umelecké diela s politickým a sociálnym podtextom, oslovila Banksyho a požiadala ho o vytvorenie umeleckých diel s tematikou domácich miláčikov. Odkaz znel: „Banksy, kontaktujte nás na čísle +1 866 PET XOOX (866 738 9669) alebo info@xoox.pet."

PR manažérka spoločnosti XOOX, Kristen Kim, vysvetlila: „Toto video sme vytvorili s cieľom zvýšiť povedomie o potrebe legislatívy týkajúcej sa ochrany zvierat a zároveň s cieľom zvýšiť záujem o zvieratá, pričom sme použili Banksyho dielo, ktoré vykresľuje, ako sú deti ovládané spoločnosťou. Je vyjadrením Banksyho nádeje, že sa zapojíme do právnych reforiem pre domáce zvieratá."

Spoločnosť XOOX spustila aplikáciu pre domácich miláčikov na sociálnej sieti určenej výlučne pre domáce zvieratá (PNS), ktorá sa opiera o výzvy s krátkym obsahom. Aplikácia ponúka pre domáce zvieratá hudbu, hry a nástroj na diagnostiku moču. Tento nástroj bol vyvinutý v spolupráci s platformou Medi Cloud a umožňuje jednoduché zisťovanie ochorenia pomocou močových testov. XOOX tiež plánuje vydať aplikáciu obsahujúcu DNA a MBTI domácich zvierat.

Aplikácia XOOX, uvedená na trh 11. 11. so štyrmi „1", ktoré predstavujú štyri nohy zvierat, je aplikácia exkluzívne pre domácich miláčikov. XOOX poskytuje funkciu služby, ktorá analyzuje vzory okolo očných viečok a očí domácich zvierat s cieľom zaregistrovať ich biometrické ID na základe detekcie tváre a následne overiť ich identifikáciu. Domáci miláčikovia si môžu vytvárať účty a ich majitelia, nazývaní „petleri", ich môžu spravovať.

Za každý nový účet venuje XOOX svojej nadácii sumu 1 cent , čím prispieva na celosvetové úsilie v oblasti práv a legislatívy domácich zvierat.

Kristen Kim, PR manažér, vyjadril nádej, hovoriac: „Napriek rozdielom v rámci sveta veríme, že budeme obhajcami domácich zvierat. Sme zvedaví na Banksyho reakciu na odkaz od XOOX, keďže sa sám označuje za umeleckého teroristu."

Spoločnosť: XOOX LAB,INC

Adresa webovej stránky: www.xoox.pet

Kontaktná osoba: Kristen Kim

E-mailová adresa: Press@xoox.pet

Video - https://www.youtube.com/watch?v=9o043LeBaiQ

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring