OTS: Únia miest Slovenska ocenila projekt Nadácie TA3

TASR, 4. decembra 2013 15:12

Bratislava 4. decembra (TASR-OTS) – Pri príležitosti "Medzinárodného dňa zdravotne postihnutých" boli včera v bratislavskom Dome kultúry Ružinov slávnostne vyhlásené výsledky VII. etapy súťaže "Samospráva a Slovensko bez bariér 2010 – 2013". Cenu si odniesla aj Nadácia TA3.

Nadácia TA3 bola ohodnotená v kategórii donori a svoju cenu získala za trvalú podporu sociálne znevýhodnených, zdravotne postihnutých a spoločensky vylúčených komunít a jednotlivcov, vrátane detí a seniorov za výnimočný projekt Vianoce v lete, ktorý pomohol prezentácii dobrovoľníkov a charitatívnych neziskových organizácií.

Za Nadáciu TA3 cenu na podujatí prevzal Peter Káčer, ktorý je jej správcom: "Vážim si, že Únia miest Slovenska ocenila prácu našu prácu v treťom sektore. Nielen to, že priamo pomáhame ľuďom, ktorí to potrebujú, ale aj to, že umožňujeme rôznym organizáciám, aby sa mohli prezentovať a získať prostriedky na svoje projekty, ktoré pomáhajú ďalším ľuďom. Pevne verím, že toto podujatie v spolupráci s darcovským portálom ĽudiaĽuďom.sk bude mať svoje pokračovanie."

Martin Ilavský, generálny riaditeľ televízie TA3 sa pripája: "Televízia TA3 prináša spravodajstvo zo všetkých kútov Slovenska, ktorého súčasťou sú aj správy o rôznych hromadných nešťastiach či o neprajných individuálnych ľudských osudoch. V našich rukách je možnosť, ale i povinnosť zmeniť situáciu týchto ľudí. To je aj zmyslom Nadácie TA3, ktorá za viac ako dva roky svojej existencie pomohla na Slovensku veľkému počtu konkrétnych ľudí".

Nadácia TA3 vznikla v roku 2011, ktorej poslanie je individuálne podporovať sociálne slabých a znevýhodnených občanov; podporovať organizácie, ktoré sa zaoberajú deťmi, dospelými, ako aj seniormi; poskytovať pomoc pri živelných katastrofách a hromadných nešťastiach; ochraňovať a podporovať zdravie a pomáhať pri rozvoji vedy a umenia.

O televízii TA3

Televízia TA3 je prvá spravodajská televízia, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od septembra 2001. Denne prináša aktuálne spravodajstvo, pričom základom jej vysielania sú hodinové spravodajské bloky. Programovú štruktúru dopĺňajú publicistické relácie a špeciálne projekty, ktoré pokrývajú všetky oblasti spoločenského života. Primárnymi cieľovými skupinami televízie sú obyvatelia Bratislavy starší ako 18 rokov, obyvatelia miest s viac ako 50-tisícmi obyvateľov, ako aj profesionáli s vysokoškolským vzdelaním a vysokým socioekonomickým štatútom. Prevádzkovateľom televízie je spoločnosť C.E.N., s.r.o.

Kontakt:* Antónia Račková Paričiová Tel.: +421 917 04 84 97 e-mail: rackova@prclinic.eu

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk vs

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring