OTS: UnionPay International sa spája so spoločnosťou ...

TASR, 15. decembra 2023 16:14

OTS: UnionPay International sa spája so spoločnosťou Trip.com, aby cestujúcim po celom svete poskytli vylepšené platobné možnosti

Šanghaj 15. december (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť UnionPay International („UPI" alebo „spoločnosť") nedávno spojila sily s poprednou svetovou online cestovnou kanceláriou (OTA) Trip.com, aby spoločne poskytli držiteľom kariet UnionPay lepší platobný zážitok v rámci partnerstva, ktoré prichádza v čase postupného oživovania cezhraničného cestovného ruchu.

Spolupráca sa týka všetkých hlavných mien pre transakcie na globálnych stránkach Trip.com, ktoré prijímajú online platby UnionPay, vrátane Hongkongu, Singapuru, Kórey, Thajska, Malajzie, Indonézie, Filipín, Vietnamu a ďalších významných cestovateľských trhov Trip.com.

Trip.com má v súčasnosti prevádzky vo viac ako 200 krajinách a regiónoch, pričom pokrýva viac ako 1,2 milióna hotelov a ponúka hosťom širokú škálu ubytovacích možností. Okrem toho zastupuje leteckú sieť s viac ako 2 miliónmi individuálnych liniek spájajúcich viac ako 5 000 miest na celom svete.

UPI poskytuje služby najväčšej základni držiteľov kariet na svete a vydáva karty v 79 krajinách a regiónoch. Podľa aktuálnych cestovateľských trendov a potrieb zákazníkov spája UPI globálny cestovný ruch s bezproblémovými platobnými službami. Od začiatku roku 2023 zvýšila spoločnosť UnionPay International svoju leteckú prevádzku o 81 % a služby online cestovných kancelárií o 153 %.

Najnovšia spolupráca rozširuje online akceptáciu pre viac ako 200 miliónov držiteľov kariet UnionPay mimo kontinentálnej Číny. Miestni držitelia kariet na hongkonskom trhu môžu okrem toho platiť pohodlnejšie vďaka integrácii hongkongskej verzie aplikácie UnionPay a sprístupneniu transakcií v hongkongských dolároch.

Partnerstvo s platformou Trip.com pomôže lepšie uspokojovať platobné potreby držiteľov kariet UnionPay na významných trhoch a z dlhodobého hľadiska posilní medzinárodné pôsobenie UPI na globálnom trhu OTA, čo je dôkazom rozširovania globálnej platobnej siete UPI a posilnením medzinárodného vplyvu značky UnionPay.

Wang Zhe, vedúci oddelenia zahraničného financovania pre Trip.com, uviedol: „spoločnosť Trip.com sa vždy snažila poskytovať svojim používateľom komplexné cestovné služby prvotriednej kvality.

Partnerstvo s UnionPay International je ďalším míľnikom v našom poslaní neustále inovovať a zlepšovať skúsenosti zákazníkov. Tešíme sa, že v budúcnosti budeme môcť prinášať pohodlnejšie a užívateľsky prívetivejšie cestovné služby a platobné riešenia držiteľom kariet UnionPay na celom svete."

O spoločnosti UnionPay International

UnionPay International podniká na medzinárodnej úrovni v rámci globálnej platobnej siete, ktorá slúži najväčšej základni držiteľov platobných kariet na svete. Vďaka spolupráci s viac ako 2 500 partnermi na celom svete sprístupnila spoločnosť UnionPay International prijímanie kariet v 181 krajinách a regiónoch, pričom karty vydáva v 79 krajinách a regiónoch. Mimo kontinentálnej Číny je možné využiť karty UnionPay u viac ako 38 miliónov obchodníkov a v 1,76 milióne bankomatov.

O spoločnosti Trip.com

Trip.com je medzinárodný poskytovateľ komplexných cestovných služieb, ktorého služby sú dostupné v 24 jazykoch v 39 krajinách a regiónoch v 35 miestnych menách. Trip.com má rozsiahlu sieť hotelov a leteckých liniek, do ktorej je zapojených viac ako 1,2 milióna hotelov a letov od vyše 510 leteckých spoločností, ktoré pokrývajú 3 400 letísk v 220 krajinách a regiónoch po celom svete. Prvotriedny nepretržitý viacjazyčný zákaznícky servis Trip.com, ako aj doplnkové strediská v Edinburghu, Tokiu a Soule pomáhajú „vytvárať najlepšie cestovateľské zážitky" pre milióny zákazníkov na celom svete. Ak si chcete rezervovať svoj ďalší výlet, navštívte stránku trip.com.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring