OTS: Unisun Energy Group rozširuje svoju európsku pôsobnosť ...

TASR, 26. júna 2024 8:41

OTS: Unisun Energy Group rozširuje svoju európsku pôsobnosť o novú dcérsku spoločnosť v Mníchove

Mníchov 26. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Unisun Energy Group, popredný poskytovateľ priemyselných a komerčných inteligentných služieb v oblasti energie z obnoviteľných zdrojov, s hrdosťou oznamuje oficiálne otvorenie svojej nemeckej dcérskej spoločnosti Unisun Energy Service GmbH v júni tohto roku v Mníchove. Dcérska spoločnosť sa sústredí na poskytovanie služieb v rámci celého európskeho trhu a ponúkne komplexné energetické služby vrátane uvedenia zariadení do prevádzky, prevádzkovania a údržby, riešenia problémov a popredajnej podpory pre batériové systémy skladovania energie (BESS) v oblastiach, ako sú elektrárne a elektrické vozidlá (EV). Cieľom expanzie je uspokojiť rastúci dopyt po udržateľných energetických riešeniach v celej Európe.

„Uvedomili sme si obrovský potenciál európskeho trhu pre prevádzku a poskytovanie popredajných služieb v rámci obnoviteľných zdrojov energie. Náš tím v Európe má potrebnú elektrickú kvalifikáciu, ktorá spĺňa európske normy, a zároveň rozsiahle skúsenosti s energetickými operáciami a popredajnou podporou v celej Európe. S podporou medzinárodných talentov sme pripravení chopiť sa nových príležitostí na európskom trhu, viesť energetickú transformáciu a spoločne formovať udržateľnú budúcnosť, " povedal Xu Hanfeng, generálny riaditeľ Unisun Energy Group.

S cieľom uspokojiť požiadavky miestneho trhu poskytuje nemecká dcérska spoločnosť tieto služby:

Energetické služby elektrárne

• Uvedenie do prevádzky a popredajné služby pre invertory a BESS, ktoré sa bežne používajú vo fotovoltických (FV) alebo veterných elektrárňach. Ponuka služieb zahŕňa scenáre uplatnenia, ako je zmiernenie špičky, rezerva na obmedzenie frekvencie (FCR) a obchodovanie s elektrickou energiou.

• Komplexné služby prevádzky a údržby pre fotovoltické elektrárne, veterné elektrárne a zásobníky energie zabezpečujúce efektívnu a stabilnú prevádzku zariadení na výrobu elektrickej energie.

Popredajné a prevádzkové služby pre EV

• Profesionálna diagnostika, riešenie problémov a služby uvádzania trakčných batérií, nabíjacích staníc a komerčných a obytných EV do prevádzky, ktoré zákazníkom umožňujú využívať pohodlie udržateľnej dopravy.

• Komplexné služby cestného testovania, ktoré spĺňajú európske normy pre výrobcov EV, zlepšujú vývoj produktov a bezpečnosť pre výrobcov automobilových originálnych dielov (OEM).

Služby skladovania energie v batériách

• Poskytovanie štandardných skladovacích riešení pre nabité diely v celej Európe, so zaistením bezpečnej a spoľahlivej logistiky a skladovania produktov klienta.

Batériové laboratórium a služby recyklácie batérií

• S cieľom ďalej podporiť udržateľný rozvoj na miestnom trhu plánuje spoločnosť zaviesť služby recyklácie batérií a v budúcnosti spolupracovať s dodávateľmi batérií na zriadení batériových laboratórií.

Pokiaľ ide o personálnu štruktúru, tím pozostáva najmä z odborníkov na technických, popredajných, predajných a prevádzkových pozíciách, pričom technický tím a popredajný zákaznícky servis tvoria dve tretiny pracovnej sily. Pán Max Du, riadiaci partner, prináša viac ako 10 rokov skúseností v odvetví obnoviteľných zdrojov energie. Zastával výkonné funkcie v známych spoločnostiach, ako sú Hareonsolar, Sungrow či Tecloman, a dohliadal na prevádzky v európskom regióne. Vďaka hlbokej znalosti európskych trhov fotovoltiky, skladovania energie a nabíjacích staníc pre EV je dobre oboznámený s trendmi a požiadavkami týchto oblastí.

„V roku 2023 dosiahla energia z obnoviteľných zdrojov pôsobivý podiel 44 % v energetickom mixe EÚ a po prvýkrát tak prekonala významný míľnik 40 %. Tento pozoruhodný úspech nám otvára obrovský potenciál, ktorý môžeme skúmať. Zaviazali sme sa poskytovať najmodernejšie riešenia, bezkonkurenčný zákaznícky servis a zmysluplne prispievať k udržateľnému rozvoju európskeho energetického prostredia. S neochvejným odhodlaním a odbornými znalosťami nášho tímu sa snažíme vydláždiť cestu k čistejšej budúcnosti." povedal Du.

Kľúčoví členovia tímu disponujú spoločne skúsenosťami s energetickými službami v objeme 2 GWh. S využitím svojich silných stránok v oblasti rýchlej servisnej reakcie, pokročilých technických znalostí a efektívnej viacjazyčnej komunikácie sa spoločnosť zameriava na poskytovanie služieb, ktoré sú pre klientov vysoko kvalitné a efektívne. Ak máte záujem o viac informácií, obráťte sa na: eu.info@unisun-energy.com.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring