OTS: Unitedprint: Viac ako štvrť milióna fanúšikov na Facebooku

TASR, 29. júla 2013 10:11

Online tlačiareň sa teší z veľkého úspechu na sociálnych sieťach

Radebeul 29. júla (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Unitedprint.com SE to dokázala: vďaka svojim silným značkám www.print24.com a www.easyprint.sk dosiahla online tlačiareň magickú hranicu viac ako štvrť milióna fanúšikov na Facebooku, a tak znovu presadzuje svoju vedúcu pozíciu na sociálnych médiách medzi medzinárodnými online tlačiarňami! Komunita print24 a easyprint na Facebooku má mnohé výhody v podobe atraktívnych súťaží, fascinujúcich príspevkov a zaujímavých tipov a trikov pri vytváraní tlačových údajov. Táto dokonalá kombinácia interakcie, inšpirácie a informácií charakterizuje úspech tlačiarne na sociálnych sieťach. Easyprint je inovatívna online tlačiareň určená predovšetkým pre malé a stredné podniky, rodiny a jednotlivcov. Poskytuje používateľom intuitívnu možnosť jednoducho navrhovať a tlačiť pohľadnice, letáky a vizitky, a to zadarmo a online. Od opätovného spustenia v máji tohto roka sa za pár týždňov tlačiarni EasyPrint podarilo získať 50.000 fanúšikov a 10.000 osobných komentárov. Nový Apple iMac je možné vyhrať v rámci súťaže EasyPrint alebo Vistaprint? Rozhodnutie je na vás!, ktorá bude prebiehať do 31. júla 2013. Spoločnosť unitedprint.com SE je so svojimi značkami print24, easyprint, unitedprint, firstprint, getprint a printwhat jednou z popredných svetových online tlačiarní. Svojim zákazníkom ponúka vysokokvalitné letáky, plagáty, pohľadnice, brožúrky, vizitky, hlavičkový papier a mnoho iného, a to všetko v najkratších dodacích lehotách a za najnižšie ceny. Viac ako 700 zamestnancov neustále pracuje pomocou najnovších technológií na výrobnej ploche viac ako 10.000 m2. Pracoviská sa nachádzajú v 26 krajinách po celom svete – v Rakúsku, Belgicku, Brazílii, Kanade, Číne, Českej republike, Dánsku, Fínsku, Francúzsku, Nemecku, Grécku, Maďarsku, Írsku, Taliansku, Luxembursku, Holandsku, Nórsku, Poľsku, Portugalsku, na Slovensku, v Slovinsku, Španielsku, Švédsku, Švajčiarsku, Veľkej Británii a USA.

Text tejto správy v pôvodnom zdrojovom jazyku predstavuje oficiálnu, rozhodujúcu verziu. Preklady sa poskytuje len pre informáciu a mal by obsahovať krížové odkazy na text v zdrojovom jazyku, ktorý je jedinou právne záväznou verziou.

Kontakt: unitedprint.com SE Maria Lehmannová Tel. +49-351-27225388 Fax +49-351-65633500 maria.lehmann@unitedprint.com www.unitedprint.com   Zdroj: Unitedprint Pozrite si túto tlačovú správu on-line na: www.businesswire.com/news/home/20130726005293/en

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring