OTS: Universal Robots a MiR otvárajú nové centrum robotiky v Dánsku

TASR, 5. júna 2024 16:03

Globálni lídri v oblasti robotiky, Universal Robots (UR) a Mobile Industrial Robots (MiR), obaja súčasťou skupiny Teradyne Robotics, budú zdieľať spoločnú centrálu, aby zvýšili synergie a urýchlili inovácie v oblasti vyspelej robotiky.

Odense 5. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Universal Robots, dánska spoločnosť kolaboratívnych robotov (cobot), a spoločnosť MiR, dánsky výrobca autonómnych mobilných robotov (AMR), dnes oslávili slávnostné otvorenie svojej novej centrály s rozlohou 20 000 m v dánskom Odense.

Na podujatí sa zúčastnili partneri z globálnych ekosystémov UR a MiR vrátane spoločností NVIDIA (https://www.nvidia.com/en-us/industries/robotics/) a Siemens (https://www.universal-robots.com/about-universal-robots/news-centre/), s ktorými Teradyne Robotics a jej spoločnosti nedávno oznámili niekoľko spoluprác. „Otvorenie novej centrály predstavuje významný míľnik pre Teradyne Robotics, pretože spájame dve popredné spoločnosti v oblasti robotických inovácií," hovorí Ujjwal Kumar, prezident skupiny Teradyne Robotics. „Teraz budeme mať optimálne prostredie na rozvoj našich technologických spôsobilostí, ktoré sú už veľmi žiadané." V novom centre robotiky Jean-Pierre Hathout, prezident spoločnosti MiR, povedal:

„Naša nová centrála je navrhnutá tak, aby podporovala inovácie a poskytovala našim tímom dokonalé prostredie na vývoj špičkových riešení, ktoré prinesú revolúciu v automatizácii. Spoločnosť MiR je odhodlaná byť jednotným kontaktným miestom pre manipuláciu s materiálom a neustále zdokonaľovať našu technológiu tak, aby spĺňala vyvíjajúce sa potreby našich veľkých globálnych zákazníkov. Náš nedávno spustený nízkozdvižný vozík MiR1200 Pallet Jack (https://mobile-industrial-robots.com/products/robots/mir1200-pallet-jack) poháňaný umelou inteligenciou je príkladom tohto odhodlania. Som nadšený, že môžem byť svedkom transformačného vplyvu nášho úsilia a predstaviť ponuky MiR a UR našim zákazníkom a partnerom v tomto najmodernejšom zariadení."

Kim Povlsen, prezident spoločnosti Universal Robots, dodal:

„Od nášho založenia sa UR stala platformou voľby pre tisíce zákazníkov a stovky ekosystémových partnerov. Táto krásna budova odzrkadľuje našu silnú dizajnérsku filozofiu a poskytuje nám ideálnu polohu, aby sme mohli pokračovať v našej misii poskytovať automatizáciu komukoľvek a kdekoľvek."

Transformačná sila vyspelej automatizácie

Súčasťou otvorenia bola panelová diskusia, na ktorej sa zúčastnili Deepu Talla, viceprezident pre robotiku a technológiu Edge Computing spoločnosti NVIDIA, Rainer Brehm, generálny riaditeľ spoločnosti Siemens Factory Automation a Ujjwal Kumar, prezident skupiny Teradyne Robotics. Účastníci panelovej diskusie hovorili o využívaní fyzickej umelej inteligencie vo všetkých odvetviach a zdôrazňovali transformačnú silu vyspelej automatizácie pre podniky a pracoviská.

Fotografie zo slávnostného otvorenia a záznam panelovej diskusie si môžete pozrieť na sociálnych sieťach UR: https://www.linkedin.com/uas/login? session_redirect=https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fcompany%2F235176%2Fadmin%2Ffeed%2Fposts%2F) a MiR (https://www.linkedin.com/authwall?trk=bf&trkInfo=AQHe8h0ryds8EgAAAY_orMmI6VcwRxbQIsMGV95gd59nJ5C-lVyFD121VgF2GoA7_ezK1d19jc3yo9j4Rn1rBqs-6TAgedqPWOQOItwwLbS3Tw-wH7CkLvWsBUqAIGDVouv44j0=&original_referer=&sessionRedirect=https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fcompany%2Fmobile-industrial-robots-aps%2F

a čoskoro budú k dispozícii tu: https://www.universal-robots.com/about-universal-robots/news-centre/. Nové obrázky s faktami o ústredí: https://www.universal-robots.com/about-universal-robots/facts-about-the-new-joint-odense-hq/

O UR: https://www.universal-robots.com/about-universal-robots/news-centre/

O MiR: https://mobile-industrial-robots.com/about

O Teradyne Robotics: https://www.teradyne.com/robotics/ Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2333087/4701507/Universal_Robots_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring