OTS: Univerzita v Melbourne spolupracuje so spoločnosťou ...

TASR, 5. decembra 2023 16:30

OTS: Univerzita v Melbourne spolupracuje so spoločnosťou Cognizant na zvýšení angažovanosti študentov

Cognizant pomáha realizovať platformu Tealium Customer Data Platform pre Univerzitu v Melbourne s cieľom prispôsobiť púť jej študentov a absolventov

Teaneck 5. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Cognizant (NASDAQ: CTSH) dnes oznámila, že si ju vybrala Univerzita v Melbourne (UoM alebo univerzita), popredná medzinárodná univerzita s tradíciou excelentnej výučby a výskumu, aby pomohla realizovať platformu s údajmi o zákazníkoch Tealium Customer Data Platform (CDP). Univerzita v Melbourne sa neustále umiestňuje medzi najlepšími univerzitami na svete.

Univerzita v Melbourne zadala spoločnosti Cognizant zákazku na podporu vytvárania prispôsobených skúseností pre študentov, zamestnancov a absolventov, ktoré sú založené na údajoch, keďže sa snaží zvýšiť zmysluplnú angažovanosť jednotlivých zložiek.

Ai Lin Choo Macdonald, výkonná riaditeľka pre komunikáciu a marketing (úradujúca) z Univerzity v Melbourne, vysvetlila, že portál CDP je navrhnutý tak, aby poskytoval jednotlivým zložkám z UoM relevantný obsah a zážitky na základe ich zámerov a toho, čo o nich vieme, a inšpiroval ich k hlbšej a trvalej spolupráci s univerzitou.

„Keďže neustále uskutočňujeme procesy digitálnej transformácie, máme príležitosť zlepšiť zážitok študentov. Očakávame, že táto púť bude pre univerzitu, študentov a absolventov neoceniteľná, pretože vytvoríme komunikačné linky šité na mieru na základe individuálnych potrieb."

„Našou úlohou pri tejto transformácii je efektívne a účinne komunikovať s bývalými, súčasnými a dokonca aj budúcimi študentmi a pomôcť im angažovať sa v UoM za podmienok, ktoré si sami stanovia."

V súvislosti so spoluprácou Kristen Anderson, riaditeľka spoločnosti Cognizant, ktorá vedie modernizáciu marketingu, zdôraznila nadšenie spoločnosti zo spolupráce s Univerzitou v Melbourne.

„Sme nadšení, že môžeme opäť spolupracovať s jednou z najvýznamnejších austrálskych univerzít. Tešíme sa, že prostredníctvom realizácie portálu Tealium CDP pomôžeme UoM zlepšiť spoluprácu so študentmi, absolventmi a komunitou."

O Cognizant

Spoločnosť Cognizant (Nasdaq: CTSH) projektuje moderné podniky. Pomáhame našim klientom modernizovať technológie, pretvárať procesy a transformovať skúsenosti, aby si mohli udržať náskok v našom rýchlo sa meniacom svete. Spoločne zlepšujeme každodenný život. Pozrite si, ako na stránke www.cognizant.com alebo @cognizant.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1794711/Cognizant_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring