OTS: Úplne nová digitálna a inteligentná nadácia Huawei ...

TASR, 26. septembra 2023 13:18

OTS: Úplne nová digitálna a inteligentná nadácia Huawei modernizuje letecký a železničný priemysel

Šanghaj 26. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Súbežne s HUAWEI CONNECT 2023, spoločnosť Huawei Aviation & Rail BU usporiadala tri globálne samity špeciálne orientované na miesto BU.

Pomocou modernizovaného digitálneho a inteligentného základu sa Huawei ponorí hlboko do širokej škály priemyselných scenárov a urýchľuje inteligentný rozvoj letectva a železničnej dopravy prostredníctvom viacrozmerného povedomia, všadeprítomnej konektivity a otvorených platforiem.

China West Airport Group (CWAG) vybrali Huawei, aby spoločne vytvorili komplexnú stratégiu inteligentnej transformácie.

Podľa Lin Bin, zástupcu generálneho riaditeľa CWAG, jeho spoločnosť vytvorila 35 inteligentných riešení pre bezpečnosť, prevádzku, služby a ďalšie scenáre s využitím vysokovýkonného výpočtového výkonu a otvorených inteligentných platforiem Huawei, ako aj pokročilých algoritmov pre priemysel.

Digitálne a inteligentné riešenia pozemnej obsluhy pre letiskové prevádzky predpovedajú stav letov, cestujúcich a zdrojov v reálnom čase, ako aj pohotovo generujú varovania. Podľa potreby inteligentne vysielajú aj pozemných manipulátorov. Riešenia zvyšujú efektívnosť pozemnej podpory o 20 % a skracujú čas potrebný na podporu o 17 %. Okrem toho, riešenia inteligentnej prevádzky letísk zaviedli optimálny model výsledkov letového plánu na dosiahnutie najlepšieho zosúladenia ponuky a dopytu a riadenia činností s pomocou AI.

Neustále sa vyvíjajúce technológie prinášajú výzvy aj príležitosti pre digitálnu transformáciu a inteligentnú modernizáciu podnikov. Li Junfeng, viceprezident spoločnosti Huawei a generálny riaditeľ spoločnosti Huawei's Aviation & Rail BU, predniesol úvodný prejav na celosvetovom železničnom samite. Vysvetlil, že vzhľadom na postupný odchod z trhu GSM-R potrebuje železničný priemysel mobilný komunikačný systém novej generácie, ktorý zabezpečí efektívnosť a výhody, ako aj zachovanie vysokej kvality rozvoja. V reakcii na to Huawei premýšľa o tom, ako môže využiť umelú inteligenciu, aby lepšie slúžila železničnému priemyslu, a počas svojej cesty vytvorila postupy a dosiahla pozoruhodné úspechy.

Huawei sa spojil s Huitie Technology a vyvinul Smart Railway TFDS Solution, ktorý využíva Pangu Railway Model s 3 miliardami parametrov. Riešenie pokrýva všetky scenáre TFDS a účinne identifikuje viac ako 430 typov porúch na 67 modeloch vozidiel s komplexnou mierou identifikácie porúch presahujúcou 99,3 %. Zabezpečuje takmer nulové zmeškané kontroly kritických porúch a strojnásobuje prevádzkovú efektívnosť."

Kontakt

hwebgcomms@huawei.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2219738/image_986294_22595231.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2219739/image_986294_22595309.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring