OTS: USA: Hultova vysoká škola pásmo Visionary Speaker (Vizionárski rečníci)

TASR, 19. novembra 2013 9:14

Hultova vysoká škola pásmo Visionary Speaker (Vizionárski rečníci)

BOSTON, 19. novembra 2013 /PRNewswire/ -- Hult International Business School (Hult) s hrdosťou oznamuje, že budúci mesiac uvedie svoje prvé pásmo Visionary Speaker (Vizionárski rečníci).Toto nové pásmo predstaví niektorých z najnovátorskejších myšlienkových lídrov a bude trvať od decembra 2013 do apríla 2014.

"Ako jedna z najväčších svetových obchodných škôl neustále hľadáme nové spôsoby inšpirácie a rozširovania možností študentov. Uvedomujeme si, že vizionári, ktorí pozitívne ovplyvnili súčasný svet obchodu, to dokážu," povedal Dr. Stephen Hodges, prezident Hult International Business School.

Prví piati rečníci sa budú venovať zapísaným a perspektívnym študentom a absolventom v každom z piatich kampusov Hultovej vysokej školy v Šanghaji, San Franciscu, Londýne, Dubaji a Bostone: Peggy Liu

Šanghaj, 4. decembra 2013

Peggy Liu je medzinárodne uznávanou expertkou v oblasti energetiky. Je zároveň predsedkyňa a spoluzakladateľka spoločnej americko-čínskej spolupráce v oblasti čistej energie (Joint US-China Collaboration on Clean Energy – JUCCCE), ktorá spája medzinárodné skúsenosti a technológie s cieľom urýchlenia používania čistých a účinných zdrojov energie v Číne. Liu bola v roku 2008 časopisom Time ocenená ako Hrdinka životného prostredia, v roku 2009 bola vyhlásená za Mladú globálnu líderku Svetového ekonomického fóra, v roku 2010 sa stala laureátkou ocenenia Hillaryho inštitútu a bola zaradená do zoznamu „Ázijských žien, ktoré sa oplatí sledovať“ časopisu Forbes. Pracovala aj ako poradkyňa pre oblasť energetiky Clintonovej globálnej iniciatívy a ako členka Rady pre globálnu agendu v oblasti novej energetickej architektúry v rámci Svetového ekonomického fóra. Robin Chase

San Francisco, 15. januára 2014

Robin Chase je zakladajúcou riaditeľkou spoločnosti Zipcar; najväčšej spoločnosti na zdieľanie automobilov, Buzzcar; služby, ktorá združuje majiteľov áut a vodičov v rámci trhu so zdieľaním automobilov a GoLoco; online komunity na zdieľanie cestovania. Je zároveň členkou správnej rady Svetového inštitútu zdrojov, Národného poradného výboru pre inovácie a podnikanie v rámci Ministerstva obchodu USA a Poradného výboru Medzinárodného fóra dopravy OECD. Získala množstvo ocenení v oblastiach inovácií, dizajnu a životného prostredia, vrátane zaradenia do rebríčkov 100 najvplyvnejších ľudí časopisu Time, 50 najrýchlejšie rastúcich inovátorov najrýchlejšie rastúcich spoločností a Top 10 dizajnérov časopisu BusinessWeek. Paul Polman

Londýn, 29. januára 2014

Paul Polman je generálny riaditeľ spoločnosti Unilever a podpredseda Svetového obchodného výboru pre trvalo udržateľný rozvoj. Polman začal svoju kariéru v spoločnosti Procter & Gamble v roku 1979, v ktorej zastával mnohé výkonné pozície, vrátane prezidenta skupiny európskej divízie spoločnosti. Ako generálny riaditeľ spoločnosti Unilever stanovil ambicióznu víziu zdvojnásobenia veľkosti spoločnosti, súčasného zníženia negatívnych dopadov na životné prostredie a zvýšenia pozitívneho spoločenského vplyvu. Za svoj prínos Polman získal Ocenenie Atlantickej rady za výnimočné obchodné vedenie a Cenu CK Prahalada za Vedenie v oblasti globálnej udržateľnosti.

Kiran Mazumdar-Shaw

Dubaj, 19. februára 2014

Kiran Mazumdar-Shaw je najbohatšou "self-made woman" v Indii a zároveň zakladateľkou a predsedkyňou predstavenstva spoločnosti Biocon Ltd., ktorú založila vo veku 25 rokov. Momentálne sa zaoberá výrobou biofarmaceutík a cenovo dostupných liekov pre celý svet. Mazumdar-Shaw získala niekoľko ocenení, pričom najvýznamnejšou z nich je Padmashri Award, jedno z najvyšších občianskych ocenení v Indii udeľované indickým prezidentom. V roku 2002 získala ocenenie Podnikateľ roka od spoločnosti Ernst & Young v kategórii Zdravotná starostlivosť a vedy o živote a v roku 2003 cenu Osobnosť roka časopisu BioSpectrum.

Arianna Huffington

Boston, 9. apríla 2014

Arianna Huffington je predsedníčkou, prezidentkou a šéfredaktorkou spoločnosti Huffington Post Media Group, etablovanou stĺpkarkou a autorkou trinástich kníh. V máji 2005 rozbehla Huffington Post, spravodajský a blogový portál, ktorý sa rýchlo rozrástol na jednu z najväčších mediálnych značiek na svete a v roku 2012 získala Pulitzerovu cenu za národné spravodajstvo. V roku 2013 bola zaradená do zoznamu najvplyvnejších žien časopisu Forbes. V roku 2006 a neskôr v roku 2011 ju časopis Time zaradil do zoznamu 100 najvplyvnejších ľudí sveta.

V pásme Visionary Speaker, predtým Hult Executive Speakers, predstavilo viac ako 90 výnimočných lídrov. Objavili sa medzi nimi také mená, ako Steve Forbes, (predseda a šéfredaktor Forbes Media), prezident Bill Clinton (42. prezident USA), Jimmy Wales (zakladateľ portálu Wikipedia), Biz Stone (spoluzakladateľ služby Twitter), Sir Bob Geldof (slávny írsky popový hudobník, humanitárny aktivista, televízna osobnosť) a Jessica Jackley (spoluzakladateľka spoločnosti Kiva).

Ak sa chcete o pásme Hult's Visionary Speaker dozvedieť viac, kliknite sem.

Kontakt pre médiá:

Jenny Harler, riaditeľka pre komunikáciu

Hult International Business School

Email: jenny.harler@hult.edu

Tel: +44-0-790-848-01-66

O Hult International Business School

Hultova vysoká škola obchodu je najmedzinárodnejšou obchodnou školou s kampusmi v Bostone, San Franciscu, Londýne, Dubaji a v Šanghaji a novými centrami v Sao Paule a v New Yorku. Škola ponúka štúdium v bakalárskych študijných programoch, v programoch MBA a Executive MBA. Denník Financial Times zaradil v roku 2013 jednoročný program MBA medzi 10 najlepších v kategóriách Medzinárodný obchod a Medzinárodné skúsenosti. Ďalšie informácie získate na adrese www.hult.edu.

  UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring