OTS: USA: Life Fitness predstavuje prispôsobivé kardio stroje

TASR, 10. októbra 2012 14:05

Oct. 5, 2012 20:32 UTC

Life Fitness predstavuje prispôsobivé kardio stroje s novými produktmi Discover™ Consoles na báze otvorenej platformy Ďalšia generácia kardio strojov je prvá, ktorá umožňuje synchronizáciu so zariadeniami s operačným systémom Android™

SCHILLER PARK, Ill.--(BUSINESS WIRE)-- Life Fitness, globálny líder v oblasti výroby komerčných fitness zariadení, predstavuje ďalšiu generáciu Elevation™ Series Treadmills, Cross-Trainers a Lifecyle™ Exercise Bikes s novými konzolami Discover™ Consoles poskytujúcimi personalizovanú technológiu pre súčasný dopyt cvičiacich po zásuvných zariadeniach.

Nové konzoly Discover SE a Discover SI Consoles sú prvé, ktoré umožňujú synchronizáciu s operačným systémom Android™ okrem platformy Apple’s® iOS a vyznačujú sa ultra reakčnou dotykovou obrazovkou s technológiou Swipe™ na dokonalejšiu navigáciu.

(Fotografia: Business Wire)

Kardio produkty Discover sa integrujú s novou technológiou spoločnosti nazvanou LFconnect™, riešením založenom na cloude, ktoré umožňuje vlastníkom zariadenia a manažérom prispôsobiť obsah pre cvičiacich a tiež umožňuje bezplatné riadenie aktív. LFconnect ponúka cvičencom možnosti prihlásenia, voľby personalizácie a odporúčania v oblasti cvičenia plus stopovanie spropagované pôvodnou internetovou stránkou s virtuálnym trénerom, Life Fitness Virtual Trainer. Pomocou LFconnect majú cvičiaci prístup k osobnému online obsahu, navigácii stránky priamo zo zariadenia, k tvorbe vlastných cvičebných programov a nastaveniu obsahových preferencií.

"Náš výskum ukazuje, že prístup k online obsahu na zariadení požaduje 95 percent cvičiacich," povedal Dan Wille, viceprezident pre globálny marketing a rozvoj produktov spoločnosti Life Fitness. „Táto nová línia produktov Discover na báze otvorenej platformy ponúka cvičiacim neuveriteľný prístup nielen k online obsahu ako je YouTube a Facebook, alebo aj k najnovším fitness aplikáciám a bežnej zábave.” K novým produktom Elevation Series na báze otvorenej platformy patrí: · Discover SE Treadmill (19” LCD dotyková obrazovka) · Discover SE Cross-Trainers a Bikes (16” LCD dotyková obrazovka) · Discover SI Treadmill, Cross-Trainers a Bikes (10” LCD dotyková obrazovka) Kľúčové prvky zahŕňajú nasledovné: · Produkty na platforme LFopen™: Life Fitness je prvým výrobcom fitness zariadení,, ktorý otvoril svoju produktovú platformu Application Programming Interface (API), aby umožnil prístup developera. · Kompatibilitu s Apple a Androidom: Prvé cvičebné stroje, ktoré umožňujú synchronizáciu s operačnými systémami Android okrem zariadení s Apple vrátane iPads®, ktoré poskytujú cvičiacim prístup k ich hudbe, videám, aplikáciám a knihám. · Obrazovka Surface Capacitive Touch Screen s technológiou Swipe: Funkcie ako pri iných osobných elektronických zariadeniach ako sú tablety. Hypersenzitívna odozva uľahčuje navigáciu medzi obrazovkami s vysokým rozlíšením. · Kompatibilita s Ethernetovým a Wi-Fi pripojením: Umožňuje spoľahlivé, konzistentné pripojenie k online obsahu a vzdialeným softvérovým aktualizáciám. · Interaktívne režimy Lifescape™: 17 režimov, šesť exkluzívnych, s vysokým rozlíšením pre stúpania, behy a bicyklovanie na známych miestach po celom svete. Integruje ovládanie stroja s cvičiacim vrátane video rýchlosti a odporu. · Obsah On-Demand (na požiadanie): Prístup k širokej škále hudobných videí a TV programov na zariadeniach.

Viac informácií nájdete na adrese www.LifeFitness.com/Discoverproducts.

O spoločnosti Life Fitness

Life Fitness je globálnym lídrom v oblasti výroby komerčných fitness zariadení. Spoločnosť vyrába a predáva posilňovacie a kardio stroje pod značkou Life Fitness a Hammer Strength a distribuuje svoje zariadenia do viac než 120 krajín. So svojou centrálou v Chicagu, v Schiller Park, Ill., je spoločnosť Life Fitness divíziou Brunswick Corporation (NYSE: BC).

Fotografie/Multimediálna galéria je k dispozícii na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50432749&lang=en

Kontakty Life Fitness Lauren Kamm, +1 847.288.5978 Lauren.kamm@lifefitness.com

Zdroj: Life Fitness Smart multimediálna galéria

Fotografia (Fotografia: Business Wire)

Túto tlačovú správu a multimédiá si môžete pozrieť online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20121005005867/en

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring