OTS: USA: Lunacloud ponúka cloudový ukladací priestor kompatibilný s S3

TASR, 10. októbra 2012 17:00

Lunacloud nasadzuje Cloudian® na zvýšenie svojho obchodu a ponúka cloudový ukladací priestor kompatibilný s S3

Spoločnosť podporovaná spoločnosťou Clarane zaznamenala vstup Cloudianu na rastúci európsky trh s cloudmi.

FOSTER CITY, Kalifornia, 10. októbra 2012 (PRNewswire) Spoločnosť Cloudian, líder v oblasti softvérových riešení pre ukladanie do cloudu kompatibilných s S3, dnes oznámila, že Lunacloud, popredný európsky, špecializovaný poskytovateľ služieb súvisiacich s claudmi, vybral softvér Cloudian spoločnosti Cloudian, ktorý je na poprednom mieste v danom odvetví, aby posilnil svoje služby v oblasti ukladania do claudu, čo zdôraznilo vstup spoločnosti Cloudian na rýchlo rastúci európsky trh s cloudmi. Podľa spoločnosti GigaOm sa očakáva, že celosvetový trh s cloudmi sa vyšplhá na 126,4 percent odteraz až do roku 2014, kým samotný združený trh s cloudmi v Európe zažil nárast vo výške až 300 percent.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120918/SF75609LOGO)

Cloudian je ideálny pre podniky a poskytovateľov služieb, ktorým ide o ponuku na Storage as a Service (StaaS, t. j. "Ukladací priestor ako služba") kompatibilné s Amazon S3 a/alebo zabezpečenie vedľajších ukladacích systémov pre svoje počítačové platformy, ako je napríklad Citrix Cloud Platform, Apache CloudStack alebo OpenStack. Spoločnosť nedávno vydala bezplatné vydanie softvéru Cloudian Community Edition, ktorý bude podporovať až 100 TB využiteľného ukladacieho priestoru a poskytovať podporu prostredníctvom fóra, čím sa otvorí možnosť pre škálovateľnosť, spoľahlivosť a výkon ukladacieho priestoru pre objekty cloud pre každého, kto vytvára cloud kompatibilný s Amazon S3, či už je verejný, súkromný alebo hybridný. Community Edition je možné prevziať zo stránky http://www.cloudian.com/get-started.html.

V pozadí spoločnosti Lunacloud je Claranet, jeden z najväčších európskych poskytovateľov služieb, ktorý má v Európe viac ako 2 500 zákazníkov. Lunacloud je progresívna, verejná špecializovaná spoločnosť zaoberajúca sa claudmi. Zameriava sa na dodávku spoľahlivých, pružných a nízkonákladových služieb v rámci infraštruktúry (IaaS), na ktorých môžu spoločnosti spúšťať svoje operačné systémy a aplikácie alebo ukladať dáta. Tak ako v prípade Lunacloud, aj Cloudian je vybudovaný na myšlienke, že cloud by mal byť prístupný všetkým spoločnostiam prostredníctvom finančne dostupných riešení založených na komoditách. Tak získal Lunacloud nízkonákladové zavedenie, čo taktiež umožnilo spoločnosti využiť iné konkurenčné derivátory Cloudianu, vrátane jeho škálovateľného ukladacieho priestoru pre objekt a kompatibility s Amazon S3.

"Cloudian nezdieľa len náš rovnaký cieľ poskytnutia finančne zvládnuteľných, spoľahlivých a škálovateľných riešení pre cloudy pre spoločnosti všetkých rozmerov, ale zdieľa aj náš záväzok voči inováciám a spokojnosti zákazníkov," povedal Antonio Miguel Ferreira, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti. Počas našej implementácie bol tím extrémne citlivý a naďalej zostáva skutočným partnerom pre spoluprácu, ktorej účelom je priniesť nové riešenia pre cloudy do našej rastúcej základne spoločných zákazníkov. Tešíme sa na vytváranie lepších riešení v nasledujúcich rokoch v spol. Cloudian:““

Cloudian bude sponzorom a vystavovateľom na výstave Citrix Synergy2012 v Barcelone v dobe 16. – 20. októbra. Ďalšie informácie o udalosti nájdete na stránke

http://www.citrixsynergy.com/barcelona.

"Sme potešení, že na európsky trh prinášame riešenie spoločnosti Cloudian, a to hlavne s progresívnym partnerom Lunacloud," povedal Giorgio Propersi, generálny riaditeľ spoločnosti Cloudian pre krajiny Ameriky a EMEA. Spolu pomáhame spoločnostiam veľkých rozmerov a typov využívať mocný ukladací priestor pre cloud prostredníctvom finančne dostupného hardvéru a škálovateľných riešení. Tešíme sa, že spolu v Európe rozšírime naše služby."

O ukladacej cloud platforme Cloudian®

Cloudian je ukladacia platforma vhodná pre Amazon S3, ktorá umožňuje poskytovateľom služieb a podnikom vybudovať spoľahlivé systémy ukladania dát pre viac vlastníkov. Pomocou platformy Cloudian môžu teraz poskytovatelia služieb a podniky budovať spoľahlivé a škálovateľné riešenia s plne distribuovanou, rovnocennou architektúrou a bez jediného prejavu zlyhania. Systém je možné ľahko škálovať od dvoch až po tisíce uzlov v rámci niekoľko dátových centier podporujúcich petabajty dát. Cloudian poskytuje mohutné a flexibilné rozhranie na správu, ktoré sa dokáže prispôsobiť širokej škále modelom účtovania a licencovania.

O spoločnosti Cloudian®

Cloudian, Inc. je softvérová spoločnosť špecializujúca sa na softvér pre cloudové ukladacie priestory, ktorá sídli v meste Foster City, Kalifornia. Hlavným produktom je Cloudian®, ukladacia platforma objektov cloud kompatibilná s Amazon S3, ktorá poskytovateľom služieb a podnikom umožňuje vytvárať spoľahlivé, dostupné a rozšíriteľné riešenia pre cloud ukladacieho priestoru. Cloudian sa aktívne spája s vedúcimi prostrediami pre cloud computing, vrátane Citrix Cloud Platform a OpenStack, poskytovateľov on-ramp cloudu a veľkého ekosystému nástrojov a aplikácií, ktorý sa poskytuje prostredníctvom skutočnej kompatibility s S3. Medzi zákazníkov spoločnosti Cloudian patria Vodafone, Nextel, NTT, SoftBank, Nifty a Lunacloud. Spoločnosť má ďalšie pobočky v Číne a Japonsku. Ďalšie informácie alebo možnosť vyskúšať Cloudian už dnes získate na adrese www.cloudian.com.

Ďalšie informácie vám poskytne:

Eileen Conway

Scout PR

+1-650-245-9015

Eileen@scoutprsf.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring