OTS: USA: Najvyspelejší svetový sociálny agregátor od Apple je k dispozícii

TASR, 12. októbra 2012 10:06

10. október 2012, 10:15 UTC

HUDLD – najvyspelejší svetový sociálny agregátor je teraz k dispozícii na iOS a v Apple Store od spoločnosti Apple

HUDLD ohlasuje svoj nový celosvetový hub pre všetky aktivity súvisiace so sociálnymi sieťami, pričom Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare a RSS kanály kombinuje do jednej komplexnej aplikácie pre sociálne zoskupenie IP a aplikácia od spoločnosti HUDLD sa považujú za najlepšie spomedzi všetkých mobilných sociálnych sietí

LUBBOCK, Texas (BUSINESS WIRE) HUDLD, Inc., svetová najvyspelejšia spoločnosť pre sociálne siete, práve uvoľnila svoju najnovšiu aplikáciu "HUDLD" na App Store a iTunes od Apple pre okamžité prevzatie. Predchádzajúce beta verzie HUDLD získali dôležité uznanie, no najnovšie verzie („free“ a „Pro“ verzie) pridávajú sociálne siete Facebook, Twitter, LinkedIn a Foursquare ako aj vlastné kanály RSS do jednej jednoduchej aplikácie, ktorej používanie je nenáročné.

"Žiadne iné zoskupenie, vrátane tých, u ktorých už došlo k miliónom prevzatí, sa nedostalo bližšie ku začleneniu každého aspektu sociálneho života jednotlivca do jednej aplikácie tak, ako to robí HUDLD," povedal Brian Ash, generálny riaditeľ spoločnosti HUDLD.

"V súčasnosti sa na svete používa takmer 6 miliárd mobilných telefónov a zariadení typu "Smart" a vyše 600 miliónov používateľov týchto mobilných zariadení sú účastníkmi siete Facebook. Nezahŕňa to stovky miliónov používateľov sietí Twitter, LinkedIn and Foursquare, ktorí musia niekoľkokrát denne preskakovať z jednej stránky na druhú tak, aby sa dostali k svojim komunikačným prostriedkom. Je to neusporiadané a časovo náročné. Dnes s hrdosťou vyhlasujeme, že sme navždy ukončili tento ťažký postup," povedal Brian Ash.

Aplikácia HUDLD neustále zoskupuje všetky kanály najlepších sociálnych sietí do jedného krásne navrhnutého rozhrania, ktoré je ľahké na pochopenie i používanie. "Úžasným bonusom je to, že vôbec po prvýkrát sa kanály RSS zoskupujú a exkluzívne prispôsobujú tak, aby splnili individualizované sociálne a obchodné potreby používateľa. Žiadne iné aplikácie na sociálne zoskupenie, ktoré sú dnes dostupné, nemajú túto schopnosť a konečne prišiel deň skutočnej aplikácie pre zoskupenie s jednou "stanicou"," poznamenal Brian Ash.

"Aplikácia pre mobilné zariadenie s jednou "stanicou", kombinujúca sociálne potreby každého jednotlivca, je presne to, po čom jednotlivci i podniky už roky túžia. Už sa okolo tejto exkluzívnej technológie vyvíjajú partnerstvá a my vítame ďalšie," uviedol na záver Brian Ash.

Aplikácia spoločnosti HUDLD sa líši zoskupovaním a kompiláciou dát zo všetkých zdrojov v rámci jednotnej časovej osi, zatiaľ čo sa jedinečne uchovávajú všetky hlavné vlastnosti každej príslušnej služby pre sociálne siete. "Iné zoskupovania vznikli ako klientske aplikácie s jednou službou a preto používajú rovnaké používateľské rozhranie, ktoré sa nikdy dobre nezlúči s inými sociálnymi sieťam, ktoré sa pokúšajú pridať neskôr. Výsledkom toho je, že používatelia mobilných zariadení majú skúsenosti s neusporiadaným, pomalým a nespoľahlivým mobilným zariadením," uviedol Brian Ash.

"Oproti tomu bol HUDLD od základov navrhnutý tak, aby zachoval jedinečné vlastnosti každej sociálnej siete, pričom pripája spoľahlivé, stabilné a krásne rozhranie," povedal Brian Ash.

O spoločnosti HUDLD

HUDLD vytvára technológiu umožňujúcu zoskupenie viacerých sociálnych sietí a prispôsobivé RSS na bezchybné zobrazenie v rámci jednej aplikácie. HUDLD je nezávislou pobočkou spoločnosti mobile Voice Assistant pioneer Ask Ziggy, Inc.

Kontakty

HUDLD

Brian Ash, 806-319-1626

CEO

bash@hudld.com

alebo

Ask Ziggy

Shai Leib, 916-435-0444

CEO

shai@ask-ziggy.com

Zdroj: HUDLD, Inc.

Túto tlačovú správu je možné zobraziť online na adrese:

http://www.businesswire.com/news/home/20121010005313/en

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring