OTS: USA: Registrácia na InformEx 2014 v Miami Beach je otvorená

TASR, 22. októbra 2013 10:12

Registrácia na InformEx 2014 v Miami Beach je otvorená

- Zástupcovia odvetvia jemnej chémie sa zídu, aby oslávili 30 rokov exkluzívnych príležitostí v oblasti spolupráce, udávania kroku na trhu a vzdelávania

- #Next30

HAMILTON, New Jersey, 18. októbra 2013 /PRNewswire/ -- Registrácia na konferenciu a výstavu InformEx 2014, poprednú severoamerickú obchodnú udalosť podnikateľov v oblasti chémie a ich zákazníkov, ktorá sa koná už 30 rokov, sa začala. Od 21. do 24. januára sa viac ako 3 500 účastníkov z radov popredných farmaceutických firiem a spoločností, ktoré sa zaoberajú vysoko špecializovanou a jemnou chémiou zíde vo floridskom Miami Beach, aby sa tu zúčastnili konferencií a podujatí slúžiacich na nadväzovanie nových kontaktov.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131018/NY00078LOGO) Účastníci sa môžu zaregistrovať prostredníctvom nasledujúceho odkazu: https://www.compusystems.com/servlet/ar?evt_uid=499.

"Počas posledných troch desaťročí si konferencia InformEx v rámci odvetvia jemnej a špeciálnej chémie vybudovala úctyhodnú reputáciu spájania globálnej komunity motivovaných nákupcov za účelom získavania nových zdrojov a produktívneho nadväzovania kontaktov," povedala Nancy Largay, riaditeľka značky konferencie a výstavy InformEx. "Pri vstupe do nášho 30. ročníka a pohľade do budúcnosti nás teší, že môžeme toto popredné podujatie priniesť do oblasti Miami – pulzujúcej destinácie, ktorá je medzi účastníkmi obľúbená a môže sa pochváliť skvelou dopravnou dostupnosťou."

Čo môžete očakávať na 30. ročníku konferencie a výstavy InformEx 2014:

· Vzdelávacie semináreNový rad vzdelávacích seminárov na tému vzdelávania zameriavajúci sa na najnaliehavejšie problémy súčasných dodávateľov, distribútorov a zákazníkov v rámci trhu jemnej a špeciálnej chémie. Vďaka zvukotesným slúchadlám sa môžu účastníci sústrediť a aktívne sa zúčastňovať na týchto „tichých“ diskusiách, dokonca aj v prostredí plnom energie.

· Osobné stretnutiaZúčastnite sa na príležitostiach na osobné nadväzovanie kontaktov vďaka úplne novej aplikácii InformEx, ktorá funguje na mobilných telefónoch aj na osobných počítačoch. Túto aplikáciu môžete použiť na vyžiadanie alebo prijímanie žiadosti o stretnutia, prezeranie aktualizovaných zoznamov vystavovateľov a virtuálnu prehliadku výstaviska.

· Viac ako 450 vystavovateľovInformEx je podujatie zásadného významu pre stovky popredných spoločností – vrátane výrobcov, distribútorov a poskytovateľov služieb pre odvetvie jemnej a špeciálnej chémie a chemickej výroby na zákazku. V rámci prieskumu medzi účastníkmi ročníka 2013 až 62 percent uviedlo, že budú spolupracovať so spoločnosťou, s ktorou sa po prvýkrát stretli práve na konferencii InformEx a 87 percent povedalo, že budú veľmi pravdepodobne spolupracovať s jedným z vystavovateľov.

· Recepcie a zhromaždenia šité na mieru vašim potrebámS viac ako 3 500 účastníkmi každý rok sa InformEx stará o naplánovanie a usporiadanie špeciálnych recepcií, ktoré vám pomôžu rozšíriť sieť vašich profesionálnych kontaktov, ako aj kontaktov vašej spoločnosti. Všetko je to o nadväzovaní kontaktov, ktoré prospejú biznisu.

"InformEx poskytuje zákazkovým výrobcom v oblasti jemnej a špeciálnej chémie personalizovanú platformu na uzatváranie obchodov a využívanie zdrojov, ktoré nám všetkým pomôžu uspieť na tomto rýchlo sa vyvíjajúcom trhu," povedal dlhoročný účastník Slaton E. Fry, výkonný riaditeľ obchodných operácií spoločnosti FutureFuel Chemical Company v Batesville, Arkansas. "Nadväzovanie takýchto kontaktov by mohlo bez komunity InformEx trvať mesiace, ak nie roky. Zúčastňujem sa, pretože mi to šetrí čas a rušivé vplyvy veľtrhov."

Nenechajte si túto akciu v Miami Beach ujsť a zaregistrujte sa hneď teraz.

O konferencii a výstave InformEx

Konferencia InformEx, ktorú usporadúva spoločnosť UBM Live, podporuje neustály rozvoj v odvetví jemnej a špeciálnej chémie a zákazkovej chemickej výroby poskytovaním nástrojov na nadväzovanie kontaktov, príležitostí na vzdelávanie a fóra spolupráce v rámci komunity – prostriedky zamerané na zrýchlenie rastu v prostredí podnikania v oblasti chemického priemyslu. Výročné podujatie InformEx je poprednou a takpovediac povinnou výstavou v oblasti chemického priemyslu posledných 30 rokov, poskytujúc platformu na nadväzovanie osobných kontaktov a rozvoj podnikania. Každý rok toto podujatie spojí viac ako 3 500 medzinárodných špecialistov z oblasti jemnej a špeciálnej chémie a spolu s nimi aj stovky vystavovateľov. Viac sa dozviete na adrese www.informex.com.

KONTAKT: Lauren Belmont, InformEx, +1-609-759-4721,

lauren.belmont@ubm.com alebo Kelly Quigley, Chempetitive Group,

InformEx, +1-858-997-9462, kquigley@chempetitive.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring