OTS: Uvedenie nového produktu Guide Sensmart na trh – Ručný termovízny...

TASR, 29. septembra 2023 11:10

OTS: Uvedenie nového produktu Guide Sensmart na trh – Ručný termovízny monokulár TD631 LRF

WUHAN, Čína 29. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Guide Sensmart uviedla nový produkt s názvom Ručný termovízny monokulár TD631 LRF, práve v čase nadchádzajúcej loveckej sezóny. Tento základný termovízny monokulár ponúka pokročilé funkcie za prijateľnú cenu. Vďaka vylepšeným obrazovým algoritmom poskytuje jasnejšie a detailnejšie zobrazenie. Okrem toho obsahuje zabudovaný 600-metrový laserový diaľkomer, takže je ideálny na aktivity s nočným videním v prírode.

TD631 LRF sa dodáva s infračerveným detektorom na báze oxidu vanadičitého vlastnej konštrukcie, ktorý je vysoko citlivý. Je spojený s displejom AMOLED s vysokým rozlíšením 640*400, ktorý zabezpečuje jasné a detailné termosnímky pre príjemný zážitok zo sledovania. Zariadenie je ľahké, má minimálny počet tlačidiel, spustí sa len za 2 sekundy a má pôsobivú 10-hodinovú výdrž batérie. Zároveň má úroveň ochrany IP66 a môže sa pripojiť k aplikácii na aktualizáciu firmvéru, takže je používateľsky prívetivý a bezproblémový.

Tento nový ručný termovízny monokulár má mnohostranné využitie v oblasti poľovníctva, vymožiteľnosti práva, pátrania a záchrany, starostlivosti o zvieratá, prieskumu v prírode a rekreačného pozorovania. Ponúka spoľahlivejšie používanie a uľahčuje a spríjemňuje zážitky v prírode.

Medzinárodný veľtrh Jagd- und Schützentage 2023 sa uskutoční na zámku Griinau, Neuburg a. d. Donau bei Ingolstadt, Nemecko od 13. do 15. októbra. JSA Night-Lux predstaví TD631 LRF zn. Guide Sensmart aj ďalšie produkty a riešenia. Guide Sensmart srdečne pozýva vystavovateľov, aby navštívili ich stánok a vyskúšali si nové produkty.

Niečo o spoločnosti Guide Sensmart Guide Sensmart je výrobca systematických infračervených termovíznych produktov so sieťou marketingových služieb pokrývajúcou 70 krajín a regiónov na celom svete. Viac informácií nájdete na stránke https://www.guideir.com/.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2234110/TD631_LRF_Handheld_Thermal_Imaging_Monocular.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2234111/Internationale_Jagd__und_Sch_tzentage_2023.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring