OTS: ÚVO zastavil konania o námietkach na nákup jednosmerných a obojsmerných...

TASR, 17. mája 2013 11:21

OTS: ÚVO zastavil konania o námietkach na nákup jednosmerných a obojsmerných električiek

Bratislava 17. mája (TASR-OTS) - Dňa 17. mája 2013 DPB, a. s., obdržal rozhodnutia Úradu pre verejné obstarávanie o zastavení konaní o námietkach voči tendrom na nákup jednosmerných a obojsmerných električiek.

Tendre na nákup električiek, ktoré vyhlásil Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť, môžu pokračovať ďalej. Uvedené vyplýva z rozhodnutí ÚVO, ktoré boli vydané dňa 15. mája 2013. "Verejné obstarávania sú transparentné a podané námietky sme od začiatku považovali za irelevantné, čo potvrdil aj ÚVO. ÚVO už súťažné podklady posudzoval aj v minulosti a neskonštatoval rozpor so zákonom," vyjadril sa generálny riaditeľ DPB Ing. Ľubomír Belfi.

Námietky, ktoré boli podané v zákonnej lehote, zdržali celý proces len minimálne. DPB, a. s., v tejto súvislosti považuje za pozitívne, že verejné obstarávania na nákup električiek môžu pokračovať, aby sa stihli zrealizovať všetky potrebné úkony na úspešné ukončenie verejných obstarávaní a nákup električiek.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring