OTS: Úžasné aktivity v Bulharsku - Deň Ťiang-si ...

TASR, 27. septembra 2023 9:45

OTS: Úžasné aktivity v Bulharsku - Deň Ťiang-si, prilákali miestnych obyvateľov

Nanchang 27. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Nedávno sa v Čínskom kultúrnom centre v Sofii, hlavnom meste Bulharska, konalo podujatie „Deň Ťiang-si". Toto podujatie zorganizovalo Ministerstvo kultúry a cestovného ruchu provincie Ťiang-si s mottom „spoločná chvíľa" a „jedinečná scenéria Ťiang-si". Aktivity s charakteristikou Ťiang-si, ako napríklad výstava fotografií, výstava porcelánových výrobkov vyrobených v meste Ťing-te-čen, tradičná opera Gan a čínsky čajový obrad, ponúkli zástupcom a miestnym obyvateľom bohaté zážitky z kultúrnej výmeny.

V sprievode vystúpenia klasických Ťiang-si ľudových piesní z Ťing-te-čen, tradičnej opery Gan a bulharských piesní sa v Bulharsku začalo podujatie „Deň Ťing-te-čen". Rôzne aktivity vrátane výstavy fotografií, živých zážitkov a kultúrnej výmeny pomohli Bulharom dozvedieť sa viac o otváraní a rozvoji, krásnej prírode, ako aj charakteristickej kultúre v Ťiang-si a podporili komunikáciu medzi oboma miestami.

Ye Jianchun, guvernér provincie Ťiang-si uviedol, že od oficiálneho nadviazania partnerských vzťahov medzi provinciami Ťiang-si a Sofia v decembri 2020, sa spolupráca a výmeny medzi nimi naďalej rozširujú a priateľstvo medzi národmi sa naďalej prehlbuje. Vyjadril nádej, že toto podujatie ešte viac posilní priateľské vzťahy a spoluprácu medzi oboma stranami.

Počas podujatia bolo podpísané memorandum medzi okresom Sofia a provinciou Ťiang-si, v ktorom sa potvrdilo, že obe strany využijú svoje výhody a prehĺbia hospodársku, obchodnú, poľnohospodársku, kultúrnu a turistickú spoluprácu.

Odkazy na obrazové prílohy:

Odkaz: https://iop.asianetnews.net/view-attachment?attach-id=442449

Titulok: Zástupcovia a miestni obyvatelia navštívili výstavu fotografií, aby si prezreli scenérie a spoznali kultúru v Jiangxi.

Odkaz: https://iop.asianetnews.net/view-attachment?attach-id=442459

Titulok: Podujatiu predsedal generálny riaditeľ Ministerstva kultúry a turizmu provincie Jiangxi, Mei Yi.

Odkaz: https://iop.asianetnews.net/view-attachment?attach-id=442460

Titulok: Tradičné operné predstavenie Gan a bulharská pieseň

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2221046/1_Photo_exhibition.jpg

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2221045/2_Event.jpg

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/2221044/3_Gan_opera.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring