OTS: V čínskom meste Ču-čou sa začína medzinárodná ...

TASR, 11. decembra 2023 9:42

OTS: V čínskom meste Ču-čou sa začína medzinárodná výstava priemyslu železničnej tranzitnej dopravy a zariadení 2023

Ču-Čou 11. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V dňoch 8. až 10. decembra sa v medzinárodnom kongresovom a výstavnom centre v čínskom meste Ču-čou koná medzinárodná výstava priemyslu železničnej tranzitnej dopravy a zariadení 2023 (ďalej len „Expo"), na ktorej sa zverejňuje „Xiangjiangská deklarácia o dvojitých opatreniach v oblasti uhlíka v odvetví železničnej tranzitnej dopravy".

Podľa oddelenia propagácie mesta Ču-čou je Expo jedinou medzinárodnou odbornou výstavou na národnej úrovni v oblasti výroby železničných tranzitných dopravných zariadení v Číne. Tento rok sa výstava Expo konala na tému „Inteligentná železnica spájajúca budúcnosť". Zúčastnilo sa jej 447 spoločnosti na výstavnej ploche 54 000 metrov štvorcových. Skladá sa z 5 tematických výstav, konkrétne: výroba železničných dopravných zariadení, kľúčové diely a suroviny pre železničnú dopravu, ukážka úspechov Hunanskej železničnej tranzitnej dopravy a budúca železničná tranzitná doprava, prevádzka inteligentného systému a údržba a poradenstvo v oblasti projektovania.

Na Expo bude pozvaných viac ako 1 200 významných hostí z domácich a zahraničných železničných tranzitných podnikov, vedeckovýskumných inštitúcií, univerzít a vysokých škôl, pričom toto podujatie navštívi približne 60 000 osôb. Medzi dôležitých účastníkov patria spoločnosti Caterpillar, Corning, CRRC a ďalší medzinárodní a domáci lídri v odvetví, ako aj viac ako 300 podnikov v kľúčových článkoch železničnej tranzitnej dopravy, ktoré predstavia svoje nové technológie, výrobky a služby.

Mesto Ču-čou, ktoré sa nachádza v stredovýchodnej časti provincie Hunan, je jediným pilotným mestom pre rozvoj strategickej priemyselnej aglomerácie železničných tranzitných zariadení a pre budovanie regionálnej značky národného priemyselného klastra v Číne. V posledných rokoch vďaka svojmu aktívnemu úsiliu o rozvoj priemyselného klastra pre zariadenia v železničnej tranzitnej doprave sa vytvoril agregačný efekt „pripraviť desiatky tisíc častí elektrickej lokomotívy v čase púheho vypitia šálky kávy". Mnohé výrobky vyrobené v Ču-čou, vrátane elektrických lokomotív, medzimestských elektrických motorových jednotiek (Electric Multiple Unit – EMU), mestských koľajových vozidiel, inteligentných železníc a odvodených produktov železničných tranzitných zariadení, sa dobre predávajú vo viac ako 100 krajinách a regiónoch v Európe, juhovýchodnej Ázii, Afrike, na Blízkom východe a v strednej Ázii, pričom tvoria 27 % celosvetového trhu a sú na prvom mieste na svete v podiele na trhu.

Odkazy na obrazové prílohy:

Odkaz: https://iop.asianetnews.net/view-attachment?attach-id=443672

Titulok: V čínskom meste Ču-čou sa 8. decembra začína medzinárodná výstava priemyslu železničnej tranzitnej dopravy a zariadení 2023

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2296436/Exposition.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring