OTS: V DATARTe nakúpite počas Black Friday so skvelými zľavami ...

TASR, 3. novembra 2023 11:15

OTS: V DATARTe nakúpite počas Black Friday so skvelými zľavami. Ak sa poponáhľate, dopravu máte zadarmo!

Bratislava 3. novembra (TASR/OTS) - Už sa neviete dočkať najväčšieho výpredaja roka? Akcia Black Friday už tradične otvára vianočnú nákupnú sezónu. Toto obdobie je medzi Slovákmi veľmi obľúbeným časom, ktorý radi využívajú na nákup vianočných darčekov za skvelé ceny.

Na obdobie zliav a zvýšeného záujmu zákazníkov o produkty je DATART perfektne pripravený! Môžete si vybrať zo širokého sortimentu darčekov pre seba a svojich blízkych u svojho obľúbeného predajcu elektroniky. DATART si pre vás ako bonus pripravil aj skvelý prehľad TOP produktov, ktoré aktuálne kúpite s najväčšími zľavami. Najlepšie na tom je, že tieto produkty zároveň patria medzi veľmi obľúbené.

https://www.datart.sk/black-friday

Nepremeškajte dopravu zadarmo!

Keď stále váhate, máme pre vás ďalšiu dobrú správu. V dátume od 1. 11 – 14.11. máte zadarmo aj dopravu na všetok tovar! Vyberajte z malých aj veľkých spotrebičov, spotrebičov slúžiacich na starostlivosť o telo, pomocníkov do kuchyne, telefónov, notebookov alebo herných konzol. Počas akcie Black Friday je na ich kúpu ten najvhodnejší čas. „Oplatí sa sledovať našu ponuku počas celého mesiaca november, pretože okrem zliav na produkty máme pre našich zákazníkov pripravené aj ďalšie zaujímavé benefity. Prvým z nich je doprava zadarmo,“ dodáva marketingová riaditeľka DATARTu Sabina Boudová.

Doprava zadarmo sa vzťahuje aj na dopravu tovaru prostredníctvom Packety, pri ktorej vás poteší komfort, ktorý zažijete vďaka 2 600 výdajným miestami a Z-BOXom po celom Slovensku. Keď si zvolíte doručenie domov s Packetou, môžete cestu svojho tovaru k vám sledovať a na minútu presne vedieť, kedy váš balíček dorazí. V čase Black Friday nákupov preto môžete vypustiť aj celodenné čakanie na kuriéra, čo v hektickom novembri určite mnohí z vás ocenia.

https://www.datart.sk/doprava-zadarmo-packeta.html

Ako sa tento rok bude dariť minuloročným bestsellerom?

V minulom roku sa medzi najpredávanejšími spotrebičmi objavili automatické kávovary, robotické vysávače, kuchynské roboty a smartfóny, či sonické zubné kefky. DATART očakáva, že tieto produkty budú veľkým hitom aj tento rok. Bodujú tiež v rebríčku obľúbených vianočných elektro-darčekov. Ak chcete svojim blízkym pripraviť milé vianočné prekvapenie, počas najväčšieho výpredaja v roku je na to ten najlepší čas. Chcete spraviť radosť sami sebe kúpou vytúženého spotrebiča? Ešte lepšie! Nezabudnite, že počas Black Friday sa to oplatí viac ako kedykoľvek predtým či potom.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring