OTS: V DATARTe sa opäť spustila akcia Nakúp a vyhraj!

TASR, 4. októbra 2023 9:05

Bratislava 4. októbra (TASROTS) - Vedeli ste, že v DATARTe teraz vyhráva každý? Stačí, ak si kúpite akýkoľvek produkt v hodnote nad 20 € a získate žreb ako vstupenku do hry. Akcia platí od 2. 10. do 29. 10. 2023. Tak neváhajte a poponáhľajte sa do DATARTu.

Obľúbená akcia Nakúp a vyhraj (https://www.datart.sk/zreby) je späť. Na všetkých predajniach DATART, a tiež na e-shope čakajú výherné žreby na svojich majiteľov, tak neváhajte a využite túto príležitosť.

Zotri a vyhraj!

Ako na to? Stačí iba nakúpiť v hodnote nad 20 € v jednej z 21 predajní DATART (https://www.datart.sk/predajne) na Slovensku alebo využiť online nákup (https://www.datart.sk/) a kolotoč výhier sa roztočí aj pre vás. Za každý takýto nákup vám DATART pribalí stierací žreb, vďaka ktorému môžete vyhrať produkty od značky Delonghi, Tefal či Krups alebo môžete využiť zľavu až 50 % na vybrané produkty. Každý jeden žreb je výherný. Počas prebiehajúcej akcie Nakúp a vyhraj v DATARTe majú šťastie v hre jednoducho všetci.

Vysušte bielizeň rýchlosťou blesku

Balkón plný oblečenia, hodiny strávené vešaním a nekonečné čakanie na vysušenie bielizne je možné vyriešiť jednoducho a efektívne – kúpou sušičky. Najväčšou výhodou sušičiek je, že ich môžete používať nonstop, bez ohľadu na to aké je vonku počasie. No najviac ich oceníte práve počas chladnejších mesiacov – vlhkosť z bielizne sušiacej sa vo vnútri sa nebude kumulovať vo vašom byte, ale skončí tam, kde má – v zásobníku sušičky bielizne. Budete naozaj prekvapení, o akom množstve vody je reč! „Pri kúpe sušičiek sa zamerajte na modely s najvyššou energetickou triedou. Tie dokážu ušetriť aj 70 % energie oproti sušičkám z nižšej energetickej triedy,“ hovorí marketingová riaditeľka DATARTu, Sabina Boudová. Príďte si po svoju sušičku do DATARTu počas akcie Nakúp a vyhraj, zotrite žreb a vyhrajte zľavu až 50 % na ďalšie produkty. Výber sušičiek u elektrošpecialistu DATART je naozaj široký a je len na vás, ktorú si vyberiete. Pri voľbe niektorého zo šikovných programov sušičky si dokonca môžete ušetriť čas strávený žehlením a budete milovať mäkké uteráky a dokonale vysušené páperové bundy, ktoré vďaka sušičke budete môcť prať aj v zimnej sezóne.

V období od 2. - 29. októbra 2023 máte jedinečnú možnosť vyhrať užitočné elektrospotrebiče značky Delonghi, Tefal a Krups alebo využiť zľavu až 50 % na vybrané produkty. Stačí iba spraviť nákup v hodnote nad 20 € a stierací žreb je váš. Ak nakupujete online a vyberiete si možnosť doručenia DOPRAVART, žreb vám odovzdá náš vodič. Najrýchlejšou možnosťou vyzdvihnutia objednaného tovaru je však bez pochýb RÝCHLART. V prípade, že si balíček preberiete v predajni, žreb vám odovzdá náš elektrošpecialista. Vďaka službe RÝCHLART bude objednaný tovar pripravený zadarmo na vyzdvihnutie vo vami vybranej predajni už do 30 minút od objednania. Produkty objednané cez e-shop na adresu zákazníka alebo na výdajné miesta (BalíkoBox, Packeta, pobočka pošty či Z-BOX) budú doručené spravidla do 24 hodín od objednania a stierací žreb nájdete vo vnútri balíka.

S DATARTom, popredným českým a slovenským predajcom elektroniky a domácich spotrebičov, sa jednoducho nakupovať oplatí.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring