OTS: V Kolumbii sa konala prvá tlačová konferencia s mačkami

TASR, 10. apríla 2024 9:46

• Na prezentáciu prvého Casa de Adopción de Amores Imposibles (Dom adopcie beznádejných lások) v Kolumbii v rámci kampane Adopt Your Allergies (Adoptuj si svoju alergiu) usporiadala spoločnosť Sanofi Consumer HealthCare prvú tlačovú konferenciu za prítomnosti mačiek, kde sa mohli novinári a tvorcovia obsahu stretnúť s mačkami a dozvedieť sa o iniciatíve na podporu adopcie mačiek v tejto latinskoamerickej krajine.

Bogotá 10. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V súlade so svojím cieľom podporovať zodpovedné adopcie usporiadala spoločnosť Sanofi Consumer HealthCare prvú tlačovú konferenciu s tými najcitlivejšími a najchlpatejšími hostiteľmi na svete: mačkami. Na podujatí spoločnosť predstavila svoju iniciatívu „Adoptuj si svoju alergiu" s cieľom podporiť adopciu vykastrovaných mačiek, aby si ľudia s alergiami mohli splniť svoj sen mať mačku ako domáceho miláčika. Účastníci tu mali možnosť stretnúť sa s približne 30 mačkami.

V kolumbijskom hlavnom meste predstavila spoločnosť Sanofi Consumer HealthCare s polu s nadáciou Adopta No Compres (Adoptovať, nekupovať) svoj nový „Dom adopcie beznádejných lások", priestor otvorený pre verejnosť, najmä pre tých, ktorí chcú splniť svoj sen o adopcii mačky, aby sa mohli stretnúť s budúcim členom rodiny. Podujatie sa skončilo s viac ako 300 žiadosťami o adopciu.

Kampaň vychádza z konceptu podpory starostlivosti o seba a spája sociálny záväzok spoločnosti Sanofi Consumer HealthCare s pozitívnym vplyvom na životy ľudí a ich domácich miláčikov. Kampaň je podložená radom zásadných vedeckých poznatkov: ľudia bývajú alergickí na proteín Fel d1, ktorý sa produkuje v mazových žľazách a koži mačkovitých šeliem a prenáša sa na ich srsť a chlpy pri starostlivosti. Bolo dokázané, že pri kastrácii mačiek sa produkcia tohto alergénu zníži o 90 %.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2379935/DSC07637.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2379933/DSC07589.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2379932/DSC07518.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring