OTS: V Pekingu odovzdali ceny výstavy fotografického umenia hory Lu-šan

TASR, 19. júla 2013 9:37

Slávnostné odovzdávanie cien Výstavy fotografického umenia hory Lu-šan a otvorenie putovnej výstavy.

Prvou zastávkou bola pešia zóna Wang-fu-ťing v Pekingu.

Peking 18. júla (TASR/PRNewswire) - V Pekingu sa nedávno konalo slávnostné odovzdávanie cien Čínskej národnej výstavy fotografického umenia s témou "Sen o hore Lu-šan a spojenie s Čínou".

Výstava sa konala pod spoločnou záštitou Čínskej asociácie fotografov a Správy vyhliadkového bodu hory Lu-šan v provincii Ťiang-si.

V ten istý deň bola na svojej prvej zastávke otvorená Čínska národná putovná výstava všetkých víťazných diel, pešej zóne Wang-fu-ťing v Pekingu. Putovná výstava potrvá päť dní, pričom bude vystavených 134 diel, ktoré získali zlaté, strieborné a bronzové medaily a spolu s nimi aj výnimočné fotografické diela vybrané v rámci Výstavy fotografického umenia hory Lu-šan.

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130718/CN47911 )

Hora Lu-šan je po celom svete známa "najkrajšou horskou scenériou pod slnkom". Príjemne chladné počasie robí z hory Lu-šan ideálnu destináciu vhodnú na schladenie počas letných mesiacov, ktorá priťahuje množstvo návštevníkov z celého sveta.

Výstava zhromažďovala fotografické diela hory Lu-šan od fotografických nadšencov a verejnosti od 28. júna 2012 do 28. februára 2013. Do konca tohto obdobia dostal organizačný výbor viac ako 6090 príspevkov v dvoch kategóriách: prírodná scenéria a historický a kultúrny význam.

Verejnosť bude mať počas najbližších mesiacov možnosť si tieto diela v rámci putovnej výstavy prezrieť na mnohých miestach vrátane Pekingu a Šanghaja a zároveň sa bližšie oboznámiť s horou Lu-šan.

Výstavy fotografií na pešej zóne Wang-fu-ťing sa zúčastnili hostia z Čínskej asociácie fotografov v sprievode médií a ocenených fotografov, ktorí sa vyjadrovali k víťazným dielam.

Viceprezident Čínskej asociácie fotografov Luo Keng-čchien predniesol srdečný prejav, v ktorom poznamenal, že asociácia sa snaží podporovať fotografov a pomáhať im pri zvyšovaní ich kultúrneho povedomia a umeleckej úrovne, ako aj rozvíjať fotografické vzdelávanie a fotografické talenty.

Ako jeden z organizátorov poskytuje podporu a zastupovanie počas celej putovnej Národnej výstavy fotografického umenia s témou "Sen o hore Lu-šan a spojenie s Čínou" a zároveň sa stará o jej vysoké požiadavky a kvalitu. Veríme, že táto výstava umožní ľuďom dozvedieť sa viac o hore Lu-šan, ako aj zohrať aktívnu úlohu pri podpore rozvoja kultúry a turizmu v tejto oblasti.

Kontakt pre médiá:

Yan Jingwei

502748342@qq.com

+86-150-7928-8180

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring