OTS: V priebehu dvoch týždňov padol už tretí jackpot v hre JOKER

TASR, 14. januára 2013 12:35

V priebehu dvoch týždňov padol už tretí jackpot v hre JOKER V doplnkovej hre JOKER vyhral hráč, ktorý uzavrel stávku v Bratislavskom kraji

Bratislava 14. januára (TASR-OTS) - Dátum 13. január bol určite šťastným pre jedného z hráčov, ktorí v Bratislavskom kraji uzavreli lotovú stávku spolu s doplnkovou hrou JOKER. "V nedeľnom žrebovaní padol opäť jackpot v doplnkovej hre JOKER. Tentoraz si bude môcť šťastný hráč na svoj účet pripísať 9525,85 eura," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe.

Hovorca dodal, že ide už o tretí tohtoročný jackpot v doplnkovej hre JOKER. Víťazný hráč vložil do hry 1,75 eura. Stávku uzatvoril na dva tipy v hre LOTO s doplnkovou hrou JOKER na jedno žrebovanie, uviedol hovorca. Na uplynulé nedeľné žrebovanie v doplnkovej hre budú určite spomínať i ďalší šťastní hráči. "Spoločnosť TIPOS zaznamenala v hre JOKER aj dve výhry v druhom poradí. Každá má hodnotu 3300 eur," informoval Čépe.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť "áno".

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Kontakt pre médiá: Rastislav Čépe hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., Brečtanová 1, Bratislava Tel: 0911 677 877 Mail: cepe@tipos.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring