OTS: V TIPOSE sme pripravení naskočiť do hry

TASR, 14. júna 2024 13:45

Bratislava 14. júna (TASR/OTS) - Rok s bohatou ponukou veľkých športových udalostí pokračuje vo vysokom tempe. Dnes začínajú Majstrovstvá Európy vo futbale 2024. Slovenskí reprezentanti sa pokúsia, aby z jednomesačného dobrodružstva „ukrojili“ čo najviac. Každý zápas je príležitosťou na športový zážitok plný radosti. Čaká nás množstvo napínavých zápasov a pre tých, ktorí chcú „naskočiť do hry“ je tu ponuka športových stávok TIPOSBET.

Len čo vyvrcholila finálová séria TIPOS Extraligy začali sa Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2024. Ľady v arénach sa ešte nestihli roztopiť, a už sme na zelených trávnikoch Majstrovstiev Európy vo futbale 2024.

Na šampionát v Nemecku sa prebojovalo spolu 20 krajín vrátane Slovenska. V rámci piatich skupín sa odohrá celkovo 51 zápasov, ktoré budú prebiehať v desiatich rôznych mestách. Bude to futbalová „horúčka“ - státisíce fanúšikov na štadiónoch a milióny divákov doma pri televíznych obrazovkách povzbudzujúcich svoj tím.

Emócie, ako napätie, radosť aj sklamanie z prehry môžu znásobiť športové stávky. Tie zrkadlia nielen subjektívne túžby po víťazstve konkrétneho tímu, ale môžu prinášať aj odbornejší pohľad na kvalitu mužstiev či sú jednoducho strategickým kalkulom.

Komu veria Slováci

Aktuálne trendy ukazujú, že naši hráči za celkového víťaza ME tipujú tím Nemecka, nasleduje tím Francúzska a potom Anglicka.

Ako najlepšieho strelca šampionátu vidia Kyliana Mbappého, zo slovenských dominuje Róbert Boženík.

Väčšina je presvedčená, že nový majster Európy nebude vlastne vôbec novým a trofej sa ujde krajine, ktorá už minimálne jedno takéto cenné víťazstvo má. Zatiaľ najviac tipovaným je otvárací zápas šampionátu medzi Nemeckom a Škótskom s jasným favoritom. Nasleduje duel Talianska s Albánskom, v ktorom „tipéri“ viac veria tímu Roberta Manciniho.

Nové Bonusy z bufetu

Pre plnoletých nováčikov, ktorí sa rozhodnú prihlásiť do TIPOSBETu je pripravený Registračný bonus a pre všetkých hráčov nad 18 rokov aj bonus Horekurz. Kto nestihol počas MS v hokeji ponuku Bonusov z bufetu, môže tak urobiť počas EURA. Registračka ponúka bonus do 20 eur k 1. vkladu na hráčske konto a Horekurz prináša navýšenie stávky až o 10% od 4 zápasov. Každý hráč má tak šancu získať niečo navyše.

Striedame! Hokejové dobrodružstvo meníme za futbalové

Kampaň predstavená k hokejovým majstrovstvám pokračuje a prispôsobuje svoj obsah aktuálnemu športovému sviatku. Tentokrát sú hlavnou témou futbal a jeho fanúšikova, ktorých dianie vťahuje na ihrisko.

Dokonalú atmosféru futbalového zápasu sa podarilo štábu vytvoriť na vynovenom štadióne FC Nitra. Hlavnými „hviezdami“ športového spotu sú už známi bufetári, ktorí sú ústrednými postavami tohtoročných kampaní k TIPOSBETu. Mara a Adrián vnášajú na trávnik už tradične humor a tentokrát aj typické futbalové gestá hráčov.

Celkový dojem dotvárajú aj detaily, s ktorými sa produkcia, pod vedením režiséra Honzu Švejkara, „vyhrala“. Na nakrúcaní sa dokonca tetovalo. Nešlo však o permanentné tetovanie, ale o zmývateľnú napodobeninu, ktorou maskérka chcela čo najviac autenticky napodobniť vzhľad niektorých futbalistov.

Nový spot je nasadený od dnešného dňa a kampaň k športovým stávkam TIPOSBET sa objaví aj ako rádio spot, v online a na sociálnych sieťach TIPOSu.

Hranie hazardných hier je určené len pre osoby od 18 rokov.

Hrajte zodpovedne, hrajte pre radosť!

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring