OTS: V zdravom tele zdravý duch

OTS, 11. apríla 2013 11:20

Bratislava 11. apríla (OTS) - So zmenou šatníka ste si iste všimli, že sa vďaka štedrým Vianociam a dlhej zime na Vašich bokoch usadilo príliš veľa záhybov? Zbavte sa ich! Úpravou jedálnička a zdravým stravovaním pôjdu kilá dole oveľa rýchlejšie. Aby ste sa ich zbavili, bez pohybu to nepôjde. Ide jar, kúpte si teda kolieskové korčule a popreháňajte sa aj s deťmi. Užijete si veľa zábavy a len tak mimochodom zhodíte aj prebytočný tuk. Jazda na kolieskových korčuliach Vám rýchlo vytvaruje postavu, spevní bruško aj stehná. Nohy tak budete mať ako modelka a v lete si pokojne môžete obliecť aj minisukňu.

V zdravom tele zdravý duch. A preto by ste si mali to svoje strážiť, tak si udržíte aj sviežu myseľ a radosť budete rozdávať všetkým okolo. Nie vždy však našu vôľu telo podporuje. Ak trpíte bolesťami kostí a kĺbov, poraďte sa s lekárom. Ten Vám odporučí užívanie vitamínov a minerálov, ktoré dodajú Vašim kostiam potrebné živiny.

Každá žena je svojím spôsobom krásna. Aj ak nemáme postavu modelky, neznamená, že nie sme atraktívne. Naše okolie nás vníma trošku inak ako my samé seba. My v zrkadle vidíme každý tukový hrbolček, každú vrásku. Naše okolie nás však vníma skôr vďaka nášmu vystupovaniu. Obletované sú najmä ženy charizmatické, ktoré sú spokojné samy so sebou. Ak však Vám k sebavedomiu niečo chýba, respektíve prevyšuje, Vašej požiadavke vyhovie plastická chirurgia Trenčín. Lekári sú tu však len v krajných prípadoch a v prvom rade by sme to čo zmeniť chceme, mali skúsiť bez skalpela. Niektoré veci sa však diétou a cvičením zmeniť nedajú, ak sa s nimi neplánujete zmieriť potom ste na správnej adrese.
Krásne chceme byť väčšinou ani nie kvôli sebe, ale pre partnera. Ak ste už nadobudli stratené sebavedomie či už športom alebo pomocou lekárov, Váš milovaný bude nadšený ak Vás uvidí v krásnej spodnej bielizni. Tú si možno ani nebude veľmi všímať.

Ak ste dosiahli svoj cieľ, odmeňte sa. Kúpte si napríklad striebornú retiazku s pekným príveskom, ktorý Vám bude pripomínať čo ste dokázali.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring