OTS: Vantage Foundation a Duotech spájajú sily, aby ...

TASR, 5. januára 2024 10:27

OTS: Vantage Foundation a Duotech spájajú sily, aby šírili radosť pre všetkých v lokálnej komunite

Singapur 5. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Nadácia Vantage Foundation a lokálna firma Duotech spolupracovali na podpore komunitného ducha v rámci spolupráce hrejúcej pri srdci, aby trochu rozjasnili toto posviatočné obdobie tým, ktorí to potrebujú.

Prostredníctvom iniciatívy „Radosť pre všetkých" nadácie Vantage Foundation uvítali zamestnanci firmy Duotech obdobie obdarúvania plnením želaní obyvateľov detského domova metodistu Chen Su Lana (Chen Su Lan Methodist Children's Home) v Singapure.

V rámci iniciatívy, ktorej cieľom je podnecovať miestne podniky, aby aktívne podporovali svoje komunity, sa zamestnanci firmy Duotech osobne venovali vyberaniu a baleniu darčekov pre deti v internátnom domove. Ku každému darčeku je priložená rukou písaná správa, dodávajúc tomuto darovaniu osobný charakter, ktorý dáva zmysel.

Sandy Zhao, vedúca manažérka pre ľudské zdroje vo firme Duotech Pte Ltd, sa podelila o svoj pohľad na túto iniciatívu so slovami: „Nejde len o darčeky, ide o šírenie radosti a vytváranie zmysluplného prepojenia s našou komunitou. Táto iniciatíva nám umožňuje dávať späť zmysluplným spôsobom."

Steven Xie, výkonný riaditeľ nadácie Vantage Foundation potvrdil tento postoj, hovoriac: „Sme presvedčení, že každý si zaslúži zažiť vrúcnosť sviatkov, najmä tí, ktorí možno čelia problémom. Je to náš spôsob, ako zanechať pozitívny vplyv."

Clara Lick, manažérka pre nadväzovanie partnerstiev z detského domova metodistu Chen Su Lana vyzdvihla, že „Iniciatíva nadácie Vantage Foundation podnecuje lokálne podniky, aby podporovali svoje komunity, pripomínajúc nám všetkým, aby sme počas sviatočného obdobia dbali na začleňovanie. Ide o podporovanie zmyslu pre komunitu a zdieľanú zodpovednosť."

Iniciatíva „Radosť pre všetkých" je v súlade so záväzkom nadácie Vantage Foundation vyvolávať väčšiu firemnú sociálnu zodpovednosť, nabádajúc podniky sa aktívne zúčastňovať na pozdvihovaní lokálnych komunít. Iniciatíva prináša radosť nielen tým, ktorí to potrebujú, ale zároveň zvyšuje počas sviatkov obdarúvania povedomie o dôležitosti začleňovania. Nie každý má to šťastie tráviť sviatky so svojou rodinou, čo môže byť zdrojom sociálneho napätia s dopadom na duševné zdravie a pohodu.

O nadácii Vantage Foundation

Vantage Foundation je nezávislá charitatívna organizácia, ktorá sa venuje zvyšovaniu povedomia o nepovšimnutých znevýhodneniach. Nadácia bola založená v roku 2023 v McLaren Technology Centre v Spojenom kráľovstve s podporou Agentúry OSN pre utečencov, Úradu Vysokého komisára OSN pre utečencov a tímu NEOM McLaren Extreme E. Viac informácií nájdete na adrese www.vantage.foundation.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2309418/Vantage_Foundation_Duotech_join_hands_spread_joy_local_community.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2299654/Vantage_Foundation_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring