OTS: Vantage Foundation nadväzuje spoluprácu ...

TASR, 28. marca 2024 10:31

OTS: Vantage Foundation nadväzuje spoluprácu s Instituto Claret na podporu znevýhodnených ľudí v Brazílii

Sao Paulo 28. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Nadácia Vantage Foundation s potešením oznamuje svoje partnerstvo s renomovanou charitatívnou organizáciou Instituto Claret v Brazílii.

Instituto Claret ponúka celý rad programov vrátane podpory detí, rodín, prevencie násilia, pomoci bezdomovcom, potravinovej bezpečnosti a odbornej prípravy. Tieto iniciatívy, ktoré mesačne ovplyvňujú životov tisícov ľudí, zdôrazňujú neochvejný záväzok organizácie pozdvihnúť znevýhodnené komunity.

„Instituto Claret sa venuje podpore ľudí v náročných životných situáciách prostredníctvom služieb a programov zameraných na človeka, ktoré sú upravené podľa rôznych vekových skupín, od malých detí až po seniorov, vrátane rodín a tínedžerov, ktorí potrebujú mimoškolskú podporu," hovorí Paula Rodrigues Diego Unger, manažérka Instituto Claret.

„Naším poslaním je pomáhať jednotlivcom dosiahnuť ich plný potenciál. Poskytnutím bezpečného prostredia ich môžeme chrániť a vypočuť ich potreby a túžby. Vďaka tomu môžeme ponúknuť pomoc na mieru a sprostredkovať im základnú podporu, ako je vzdelávanie, zdravotná starostlivosť a obhajoba ich práv."

Spolupráca je príkladom spoločného záväzku k filantropii a sociálnemu vedomiu. Oba subjekty sú jednotné vo svojich misiách na urýchlenie zmysluplného zlepšovania komunity. Táto iniciatíva v spojení s Instituto Claret je súčasťou série programov pod vedením nadácie Vantage Foundation, na podporu pretrvávajúceho záväzku organizácie mať pozitívny vplyv na celom svete.

„Vantage Foundation si pevne stojí za svojím záväzkom prinášať pozitívne zmeny zmysluplným spôsobom po celom svete," povedal Steven Xie, výkonný riaditeľ nadácie Vantage Foundation. „Každou iniciatívou, ktorú podnikáme, prispievame spolu s našimi partnermi k inkluzívnejšej budúcnosti pre všetkých."

Od svojho uvedenia v McLaren Technology Centre v Spojenom kráľovstve s podporou Agentúry OSN pre utečencov (UNHCR) a tímu NEOM McLaren Extreme E koncom roka 2023 rozšírila nadácia Vantage Foundation svoju pôsobnosť o krajiny ako Malajzia a Singapur. Práve minulý mesiac spolupracovala nadácia Vantage Foundation s nadáciou iREDE Foundation na podpore postavenia detí po amputácii v Nigérii.

Ďalšie informácie o Instituto Claret nájdete na stránke https://www.institutoclaret.org.br

O nadácii Vantage Foundation

Vantage Foundation je nezávislá charitatívna organizácia založená v roku 2023 v technologickom centre McLaren v Spojenom kráľovstve s podporou Agentúry OSN pre utečencov (UNHCR) a tímu NEOM McLaren Extreme E. Viac informácií nájdete na www.vantage.foundation

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2373110/Image.jpg

Logo https://mma.prnewswire.com/media/2299654/Vantage_Foundation_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring