OTS: Vantage Foundation v spolupráci s Backpack 4 VIC Kids ...

TASR, včera 9:54

OTS: Vantage Foundation v spolupráci s Backpack 4 VIC Kids podporuje zraniteľné deti vo Victorii

Melbourne 26. júla (OTS/TASR) - /PRNewswire/ - Nezávislá charitatívna organizácia Vantage Foundation ohlasuje svoje partnerstvo so Backpack 4 VIC Kids (B4VK), charitou so sídlom vo Victorii, ktorá sa venuje podpore zraniteľných detí. V rámci svojho poslania budovať silné komunity spolupracuje nadácia Vantage s miestnou austrálskou nadáciou na úspešnej kampani na získanie finančných prostriedkov, pričom našla u svojich zamestnancov nadšenú podporu.

Poslanie B4VK je nesmierne naliehavé. V roku 2022 potrebovalo starostlivosť mimo domova viac ako 61 000 austrálskych detí, pričom len vo Victorii bolo viac ako 14 000 detí. Alarmujúce je, že 1 z 33 austrálskych detí závisí od služieb na ochranu detí, čo predstavuje ročný nárast o 17 %, s výrazným 24-percentným nárastom u detí domorodých obyvateľov a populácie ostrova Torres Strait Island. Tieto štatistiky poukazujú na kritickú potrebu nepretržitej podpory a zdrojov, ktoré pomôžu B4VK v jej poslaní.

Organizácia B4VK bola založená v roku 2014 a poskytuje krízové a darčekové balíčky pre zraniteľné deti vo veku od narodenia do sedemnásť rokov, ktoré im v čase krízy ponúkajú pohodlie a navracajú im dôstojnosť. Sally Beard, zakladateľka B4VK, sa podelila o dojímavý príbeh, ktorý odzrkadľuje vplyv ich práce: „Kedysi som sa rozprávala so ženou, ktorá si živo spomínala, ako pevne zvierala svoj batoh od B4VK, keď ju zobrali z domova. Zdôverila sa mi, že tento batoh bol pre ňu všetko, čo mala. Tento príbeh opätovne potvrdzuje potrebu nášho záväzku poskytovať základnú podporu a materiálnu pomoc vysídleným deťom, aby sme im pomohli cítiť sa bezpečne a hodnotne v náročných časoch."

Steven Xie, výkonný riaditeľ Vantage Foundation, vyjadril úprimnú oddanosť partnerstvu: „Veľmi si vážime, že môžeme spolupracovať s Backpack 4 VIC Kids a podporovať miestne korporácie, aby zmysluplne ovplyvňovali komunity, v ktorých pracujú. Spolu s B4VK a našimi miestnymi austrálskymi korporátnymi partnermi pomáhame vytvárať komunitu, kde sa deti v pestúnskej starostlivosti môžu cítiť bezpečie, podporu a ocenenie."

Viac informácií o Backpack 4 VIC Kids nájdete tu: https://www.backpacks4vickids.org.au/

O nadácii Vantage Foundation

Vantage Foundation je nezávislá charitatívna organizácia založená v roku 2023 v technologickom centre McLaren v Spojenom kráľovstve. Nadácia spolupracovala s charitatívnymi organizáciami po celom svete vrátane iREDE Foundation v Nigérii, Teach For Malaysia a Instituto Claret v Brazílii.

Viac informácií nájdete na www.vantage.foundation

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring