OTS: Veľtrh CES 2024: KONKA odhaľuje špičkové inovácie s výnimočným výkonom

TASR, 11. januára 2024 9:46

Las Vegas 11. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - KONKA Group Co., Ltd. („KONKA"; 000016.SZ), popredná technologická spoločnosť, zanechala výrazný dojem na medzinárodnom veľtrhu spotrebnej elektroniky (International Consumer Electronics Show – CES), ktorý sa koná od 9. do 12. januára 2024. Predstavila svoj sortiment hviezdnych displejov, ktoré preukazujú technologickú zdatnosť a vynikajúci výkon značky.

310-palcové kino KONKA Micro Led 4K-Plus Movie Theater ponúka skvelú konzistenciu farieb, ktorá prekonáva priemer trhu, a garantuje tak jednotný a kvalitný zážitok zo sledovania. Vďaka nízkej reflektívnosti, menej než 5%, je produkt ideálny pre prostredie kina. Vďaka vysokému jasu 800 nitov a vysokej obnovovacej frekvencii je obrazovka živá a plynulá. Farebný rozsah je pôsobivý vďaka svetelným čipom KONKA, ktoré spoločnosť v plnej miere sama vyvinula. Tieto čipy priebežne optimalizujú vlnovú dĺžku svetelného vyžarovania, pričom dosahujú 85% BT.2020. To účinne znižuje farebné odchýlky pri sledovaní zo širokých uhlov a zlepšuje celkový zážitok zo sledovania.

Spoločnosť KONKA zriadila v čínskom meste Čunking výrobnú linku na displeje MLED s priamym podsvietením a rôzne riešenia pre veľkoplošné obrazovky Mini LED. Vďaka tomu získava KONKA kapacity na poskytovanie všestranných riešení, ktoré sa dajú využiť v širokom spektre prostredí vrátane letísk, kín, centrálnych monitorovacích miestností, dopravných riadiacich centier, veľkých nákupných centier a mnohých ďalších.

Na veľtrhu predstavila spoločnosť KONKA aj svoju vlajkovú loď – 809 Series, rad televízorov Mini QD-LED uvedený na trh v roku 2023. Vďaka svojim pokročilým vlastnostiam ponúka tento produktový rad zmyslový zážitok. Je vybavený novou obrazovkou s technológiou Mini QD-LED a AGLR, čo výrazne zvyšuje prirodzený kontrast a znižuje odrazy na obrazovke. Tým vzniká transparentnejší a vizuálne príťažlivejší obraz. Mini QD-LED sa spája so vynikajúcimi výhodami technológií QLED a Mini LED, a spoločne vytvárajú vyšší kontrast a sýtejšie farebné tóny. To umožňuje hlboké a detailné zobrazovanie filmov a hier. Produktový rad sa môže pochváliť aj mimoriadne vysokým kontrastným pomerom 10 000 000:1, ultraširokým farebným rozsahom 157% BT.709 a vysokým jasom.

Vystavené boli aj televízory New Generation 812 Series OLED TV a produkt Konka strednej triedy – 813 Series s vysokou obnovovacou frekvenciou. Rad 812 Series je vybavený operačnými systémami webOS a Google TV, čím spĺňa potreby spotrebiteľov na celom svete.

Výnimočná kvalita produktov a pozoruhodné inovácie spoločnosti KONKA, postavené na vlastnej technológii, si získali uznanie zástupcov odvetvia aj spotrebiteľov. V roku 2023 zaznamenala značka KONKA výrazný nárast výnosov z podnikania o 101% medziročne, zatiaľ čo predaj televízorov tak isto zaznamenal podstatný medziročný nárast, o 32%. Do budúcnosti bude spoločnosť KONKA naďalej nasledovať svoju obchodnú filozofiu a zameria sa na podporu globalizácie značky. O spoločnosti KONKA Group Co., Ltd.

KONKA Group Co., Ltd. bola založená 21. mája 1980. Spoločnosť KONKA bola kótovaná na burze cenných papierov v Šen-čene v roku 1992. Firma má 15 000 zamestnancov a viac než 10% z nich pracuje v oblasti výskumu a vývoja.

KONKA zvyšuje svoje strategické investície do niekoľkých kľúčových technológií, ako sú Micro LED, 8K, AIoT a 5G, aby si v budúcnosti zaistila vedúce postavenie v neustále sa meniacom globálnom odvetví spotrebnej elektroniky.

Viac informácií nájdete na stránkach www.konkaglobal.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315322/image_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring