OTS: Veľtrh WEBUILD Energiesparmesse 2024: Beny predstavuje ...

TASR, 8. marca 2024 11:27

OTS: Veľtrh WEBUILD Energiesparmesse 2024: Beny predstavuje najnovšie riešenia pre domácnosť a solárnu energiu

Viedeň 8. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na nedávnom veľtrhu WEBUILD Energiesparmesse 2024 predstavila spoločnosť Beny, známa svojou výnimočnou technickou zdatnosťou a inovatívnymi schopnosťami, sériu špičkových riešení. Medzi účastníkmi upútali pozornosť najmä ich inovácie v oblasti inteligentného spravovania energie v domácnosti a riešení prenosu a distribúcie jednosmerného prúdu (DC) pre fotovoltaické elektrárne.

Spoločnosť Beny predstavila riešenie Smart Home Energy Management Solution, zamerané na uspokojenie rastúcich požiadaviek na spravovanie energie. Tento systém je určený na integráciu s domácnosťami vybavenými solárnymi energetickými systémami. Zariadenie BEMS meria výrobu energie zo solárnych systémov v reálnom čase a riadi výkon pripojených záťaží prostredníctvom zariadení BEMC, ako sú ohrievače a tepelné čerpadlá. Používatelia môžu spravovať spotrebu energie nastavením rôznych energetických režimov. Napríklad v režime s prednostným nastavením domácnosti (Home Priority) systém dynamicky upravuje spotrebu energie ostatných zariadení, aby uprednostnil potreby elektrickej energie domácnosti. Systém je tiež plynulo integrovaný s nabíjačkou EV a okamžite zvyšuje nabíjací výkon, aby sa využila prebytočná generovaná energia.

Prezentované riešenie spoločnosti Beny na prenos a distribúciu jednosmerného prúdu vo fotovoltaických elektrárňach je zamerané na riešenie naliehavých bezpečnostných potrieb, pričom integruje rôzne produkty a pokročilé monitorovacie technológie. Zahŕňa produkty, ako sú prepäťové ochrany, ktoré účinne zabraňujú riziku prepätia; jednosmerné ističe, ktoré poskytujú ochranu proti preťaženiu a skratu; a zariadenia na rýchle vypnutie a oddeľovacie spínače, ktoré zabezpečujú bezpečnosť systému a personálu. Tieto výrobky spĺňajú nielen vysoké priemyselné štandardy, ale získali tiež osvedčenia prostredníctvom autoritatívnych priemyselných testov. Monitorovací systém dokáže monitorovať bezpečnostný stav kľúčových bodov v elektrárni v reálnom čase, vydávať včasné varovania a riešiť abnormálne situácie s cieľom zvýšiť bezpečnosť a spoľahlivosť.

Stánok spoločnosti Beny na výstave pritiahol pozornosť mnohých účastníkov. Návštevníci si mohli osobne prezrieť inovatívne riešenia a do hĺbky pochopiť vedúcu pozíciu spoločnosti Beny na trhu so solárnou energiou. Spoločnosť Beny uvádza, že v budúcnosti plánuje naďalej investovať do výskumu a vývoja a zavádzať inteligentnejšie a spoľahlivejšie riešenia, ktoré budú spĺňať rastúce požiadavky trhu. Spoločnosť sa bude snažiť spolupracovať s viacerými partnermi, aby posilnila svoje pôsobenie na medzinárodnom trhu a spoločne s nimi prispela k technologickému pokroku a trvalo udržateľnému rozvoju.

Ak máte záujem o viac informácií, navštívte stránku www.beny.com alebo sa obráťte na: info@beny.com.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring