OTS: Vernisáž Ľubomíra Rapoša DOBA 1964 - 2013

TASR, 4. júna 2013 10:48

Bratislava 4. júna (TASR-OTS) - Národný ústav celoživotného vzdelávania (NÚCZV) usporiada 13. júna o 16.00 h v priestoroch svojho sídla, Tomášikova ul. 4, vernisáž diel uznávaného slovenského výtvarníka a umeleckého fotografa Ľubomíra Rapoša. Výstava názvom DOBA 1964 – 2013 je otvorená pre verejnosť a potrvá do konca augusta. Ústav celoživotného vzdelávania sa týmto rozhodol podporiť nielen umenie, ale najmä inšpirovať ľudí odvahou k tvorivosti s využitím talentu a možnosti vzdelávať sa vo všetkých oblastiach a v každom veku. Takmer 50-ročná práca umelca svojou imaginatívnou symbolikou vo vystavených dielach ponúkne na tri mesiace verejnosti estetický a inšpiratívny zážitok.

kontakt: Mgr. Eva Brázdilová manažér publicity Národného projektu "Celoživotné vzdelávanie ako nástroj uplatniteľnosti na trhu práce" tel: +421/2/69 202 208 e-mail: eva.brazdilova@nuczv.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring