OTS: Vertex Protocol uvádza $VRTX token a organizuje ...

TASR, 16. novembra 2023 9:31

OTS: Vertex Protocol uvádza $VRTX token a organizuje samozavádzaciu aukciu likvidity (LBA)

Grand Cayman 16. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Vertex Protocol, jedna z najrýchlejšie rastúcich búrz decentralizovaného financovania (DeFi), dnes oznámila, že zavádza $VRTX token a organizuje samozavádzaciu aukciu likvidity (Bootstrapping Liquidity Auction – LBA).

Cieľom LBA aukcie je umožniť postupné zisťovanie ceny a tiež stanoviť férovú trhovú cenu $VRTX tokenu. Aukcia LBA sa začne 13. novembra a potrvá do 20. novembra, kým sa spustí $VRTX token. Užívatelia sa budú môcť zúčastniť buď poskytnutím obchodných odmien $VRTX a/alebo USDC.e do aukcie a to až do piateho dňa (17. novembra).

„Aukcia Vertex LBA je príležitosťou na stanovenie férovej trhovej ceny pre $VRTX a základne počiatočnej likvidity, pričom odmeňuje skorých užívateľov platformy Vertex za ich prínos k protokolu," povedal spoluzakladateľ Darius Tabatabai. „Chceme, aby cenu za $VRTX určoval trh, a nie my svojvoľne, a veríme, že to vytvorí viac príležitostí a prístupu pre všetkých užívateľov, a nie len pre pár vyvolených."

Platforma Vertex využíva akciu LBA ako mechanizmus férovej tvorby tokenov, ktorý má za cieľ zvýšiť počiatočnú likviditu a zároveň podporiť férovosť, menšiu volatilitu a vyhnúť sa spusteniu s pevne stanovenou cenou, ktorá môže, ale nemusí, odrážať skutočnú trhovú cenu tokenu. Aukcia bude pozostávať z dvoch fondov, z ktorých jeden bude tvoriť USDC.e token a druhý bude tvoriť token $VRTX. Oba fondy likvidity sú jednostranné a prijímajú len určené tokeny vymedzené pre daný fond.

Aukcia na platforme Vertex LBA bude pozostávať z troch fáz:

• 1. fáza: sedemdňová aukcia

• 2. fáza: uvedenie $VRTX tokenu na trh a uplatnenie nároku na likviditu

• 3. fáza: investovanie po ukončení aukcie LBA a tokenomika $VRTX

Aukcie sa môže zúčastniť ktokoľvek, ale do fondu likvidity $VRTX môžu prispievať len niektorí užívatelia. Tokeny sú v určitých situáciách po ukončení aukcie LBA tiež predmetom blokovania. Ak sa chcete dozvedieť viac o priebehu jednotlivých fáz a o tom, ako sa do nich zapojiť, navštívte blog Vertex Protocol, kde je všetko podrobne vysvetlené.

„Počas prvých 7 mesiacov, keď bola decentralizovaná výmena (Decentralized Exchange – DEX) v prevádzke na Arbitrum mainnet, sme sa zameriavali predovšetkým na hlavný produkt Vertex," povedal spoluzakladateľ Alwin Peng. „Veríme, že sme vytvorili jeden z najširších motivačných programov pre užívateľov, aby si kúpili, držali a stavili si s našim tokenom, a tešíme sa, že ho môžeme uviesť na trh."

Po akukcii LBA sa oba fondy likvidity zlúčia do jedného fondu, fondu $VRTX-USDC.e, ktorý bude poskytovať základnú likviditu pre $VRTX token. Účastníci aukcie LBA si potom budú môcť nárokovať na získané obchodné odmeny pred akciou LBA, poskytovať likviditu, vymieňať a obchodovať so svojimi $VRTX tokenmi alebo ich vsádzať, aby získali výhody z poskytovania ďalšej likvidity $VRTX tokenov. $VRTX je natívny token pre protokol Vertex a jeho cieľom je odmeniť verných Vertex užívateľov rôznymi výhodami. Ak sa o $VRTX tokene chcete dozvedieť viac, navštívte blog Vertex Protocol.

O spoločnosti Vertex

Vertex Protocol bol založený tímom obchodníkov a inžinierov, ktorí majú skúsenosti s budovaním podnikov na trhoch TradFi a DeFi. Videli latentnú potrebu trhu, aby užívatelia mohli flexibilnejšie komunikovať s DeFi, a rozhodli sa využiť rastúci ekosystém na blockchaine Arbirtrum a uviesť na trh obchodný protokol. Dnes sú nadšení, že môžu stáť na čele smart kontraktov a trhových inovácií pre Arbitrum a pomáhať spolupracovať s niektorými z najzaujímavejších mien v oblasti kryptomien pri vytváraní protokolu DeFi, ktorý funguje pre všetkých užívateľov.

Vertex Protocol má za cieľ vytvoriť najférovejšiu kryptografickú burzu a v súčasnosti je jednou z najrýchlejšie rastúcich DeFi búrz.

Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte www.vertexprotocol.com alebo prejdite na nasledujúce stránky:

Discord komunita: https://discord.gg/xRdut3NyG3

Twitter: https://twitter.com/vertex_protocol

Verejné dokumenty: https://vertex-protocol.gitbook.io/vertex-protocol/getting-started/vertex-overview

Kontakt pre médiá

Ryan Gorman

Principal, Gorman Strategies

ryan@gormanstrategies.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring