OTS: Viac ako 46.000 fanúšikov fandí TIPOS-u na sociálnej sieti

TASR, 19. februára 2013 13:11

Bratislava 19. februára (TASR-OTS) - TIPOS spustil pre svojich fanúšikov novú hru "VYSTREĽTE SI ŽREBY!".

Spoločnosť TIPOS má na svojej fanpage na sociálnej sieti Facebook už viac ako 46.000 fanúšikov. Počet priaznivcov svedčí o obľúbenosti hier a súťažných záložiek, ktoré im TIPOS na sociálnej sieti ponúka.

Tentoraz si s TIPOS-om môžu zahrať novú súťaž "VYSTREĽTE SI ŽREBY!", ktorá je spojená so žrebovou emisiou "AMOR A DIABOL". Súťaž je časovo limitovaná od 12. februára do 17. marca 2013.

Každému návštevníkovi záložky "VYSTREĽTE SI ŽREBY!" na fanpage TIPOS-u je priradených jeho 20 priateľov k jednotlivým políčkam virtuálneho kolesa šťastia. Súťažiaci vystrelí na roztočené koleso šťastia virtuálny šíp, ktorý zasiahne jedného z jeho priateľov. Tento priateľ, rovnako ako súťažiaci, má nárok na zotretie jedného virtuálneho žrebu za deň. V prípade, že súťažiacemu nevyhovuje z akéhokoľvek dôvodu priateľ, ktorému sa má virtuálny žreb poslať, môže roztočiť a vystreliť šíp opakovane. Každý hráč sa môže zúčastniť na súťaži jedenkrát za deň, čiže má spolu 33-ráz šancu zabojovať o výhru.

Každý súťažiaci alebo jeho priateľ s výherným virtuálnym žrebom získava ako výhru dvadsať reálnych stieracích žrebov "AMOR A DIABOL" vydaných spoločnosťou TIPOS. Na týchto žreboch je možné vyhrať až 10.000 eur, čiže každý súťažiaci má zaujímavú šancu výrazne znásobiť svoju výhru. Okrem výhry vo forme žrebov sa hrá aj o dvesto päťeurových kreditov do herne TIPOS-u na www.tipos.sk .

TIPOS má fan page na sociálnej sieti Facebook od konca októbra 2011. Fanúšikovia si na stránke nájdu množstvo informácií a zaujímavostí zo sveta lotérií, hier či športu. Nechýbajú ani informácie o rôznych rekordoch a nezvyčajných udalostiach. Link na fanpage spoločnosti TIPOS: http://www.facebook.com/tiposSK . TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Kontakt pre médiá: Rastislav Čépe hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., Brečtanová 1, Bratislava Mail: cepe@tipos.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring