OTS: Vistex spolupracuje s popredným maloobchodným ...

TASR, včera 9:36

OTS: Vistex spolupracuje s popredným maloobchodným predajcom WHSmith na optimalizácii riadenia príjmov dodávateľov

Londýn 26. júla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ – Vistex, svetový líder v softvérových riešeniach na správu cenotvorby, obchodu, licenčných poplatkov a stimulov, dnes oznámil, že spoločnosť WHSmith s ňou nadviazala spoluprácu s cieľom využiť svoj podnikový softvér SaaS na zlepšenie príjmov dodávateľov maloobchodného giganta. procesy.

WHSmith sa neustále snaží optimalizovať svoju prevádzkovú efektivitu a zabezpečiť stabilný finančný manažment. Implementácia komplexného riešenia dodávateľských rabatov spoločnosti Vistex zefektívni celý proces rabatov, od správy zmlúv a časového rozlíšenia až po zúčtovanie, čím sa zabezpečí lepšia viditeľnosť a kontrola nad finančnými transakciami.

Hlavné výhody riešenia Vistex:

• Zvýšená presnosť a efektivita: Automatizovaný výpočet a sledovanie príjmov dodávateľov, znižovanie manuálnych chýb a administratívnych nákladov.

• Zlepšená viditeľnosť: Prehľad o dodávateľských programoch v reálnom čase, čo umožňuje lepšie rozhodovanie a strategické plánovanie.

• Bezproblémová integrácia: Hladká integrácia s existujúcimi systémami ERP spoločnosti WHSmith, čo zabezpečuje súdržný a jednotný prístup k finančnému riadeniu.

• Súlad a kontrola: Zaistenie dodržiavania všetkých dodávateľských programov, čo zvyšuje dodržiavanie a kontrolu činností súvisiacich s príjmami dodávateľov.

„Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Vistex, aby sme naďalej zlepšovali riadenie príjmov dodávateľov," povedal Phil Wells, riaditeľ obchodnej transformácie vo WHSmith. „Osvedčená odbornosť a inovatívne riešenia Vistex nám umožnia zefektívniť naše procesy, zlepšiť presnosť a v konečnom dôsledku dosiahnuť lepšie finančné výsledky nášho podnikania."

Riešenia Vistex sú známe svojou stabilnou funkčnosťou a schopnosťou zvládnuť zložité obchodné scenáre. Pomocou technológie Vistex chce spoločnosť WHSmith optimalizovať procesy riadenia príjmov dodávateľov, čím posilní svoj záväzok k prevádzkovej excelentnosti a finančnej integrite.

„Sme hrdí na to, že môžeme podporiť WHSmith na ich ceste k lepšiemu finančnému riadeniu," povedal Amos Biegun, generálny riaditeľ spoločnosti Vistex. „Naše riešenia sú navrhnuté tak, aby poskytovali podnikom nástroje potrebné na efektívne riadenie zložitých finančných procesov. Na úspešné partnerstvo s WHSmith sa veľmi tešíme."

Implementácia riešenia dodávateľských rabatov Vistex povedie u WHSmith k ďalším zlepšeniam na ceste k inováciám a zdokonaľovaniu obchodných operácií.

O spoločnosti WHSmith: WHSmith je popredným globálnym maloobchodným predajcom pre zákazníkov cestujúcich po celom svete. S viac ako 1 700 obchodmi v 30 krajinách na celom svete ponúka WHSmith zákazníkom širokú škálu cestovných potrieb, vrátane kníh, novín a časopisov, digitálneho príslušenstva, jedla a nápojov.

O spoločnosti Vistex: Riešenia spoločnosti Vistex pomáhajú podnikom získať kontrolu nad kritickými procesmi. S množstvom programov, ktoré sa týkajú cien, obchodu, licenčných poplatkov a stimulov, môže byť komplikované zistiť, kam všetky peniaze prúdia, nehovoriac o tom, aký je ich vplyv na výnosy a hospodárenie firmy. Vďaka spoločnosti Vistex môžu zainteresované strany vidieť čísla, zistiť, čo skutočne funguje, a čo robiť ďalej – aby sa mohli uistiť, že každý vynaložený alebo získaný dolár skutočne podporuje rast, a nie len ďalšie náklady. Popredné svetové podniky naprieč celým spektrom priemyselných odvetví sa každý deň spoliehajú na spoločnosť Vistex, aby podporili svoje podnikanie. Navštívte stránku www.vistex.com.

Iba otázky pre tlač:

Vistex, Inc.

Alex Dehnert

(847) 490-0420

alex.dehnert@vistex.com

Tlačové oddelenie WHSmith

press.office@whsmith.co.uk

01793 563354

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/510323/Vistex_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring