OTS: Vitajte v Mianyangu! Nadchádzajúca 11. medzinárodná výstava High-Tech ...

TASR, 3. novembra 2023 9:04

OTS: Vitajte v Mianyangu! Nadchádzajúca 11. medzinárodná výstava High-Tech City v čínskom Mianyangu, meste vedy a techniky, posiela do sveta pozvánku

MIANYANG, 3. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Toto je správa z tlačovej agentúry Xinhuanet:

11. ročník medzinárodnej výstavy High-Tech City v Číne (Mianyang), v meste vedy a techniky, sa bude konať od 22. do 26. novembra v Mianyangu v provincii Sichuan. Témou tohtoročnej expozície je „Riadenie vedou a technológiou – inovácia, transformácia, otváranie sa a spolupráca" a čestnou hosťujúcou krajinou je Indonézia. V tomto čase sa uskutoční celý rad aktivít online aj offline.

Tento rok sa uskutoční celý rad výstav. Spoločne budú vystavené významné vedecké a technologické projekty a exponáty, ako napríklad program výskumu Mesiaca, „Umelé Slnko" a „Päťsto-metrový sférický rádioteleskop (FAST)." Súčasťou bude aj 13 aktivít, ako napríklad otvárací ceremoniál a hlavné príhovory, samit o investíciách a financovaní vedy a techniky v Tianfu, „Deň talentov mesta vedy a techniky", ako aj štyri odvetvové stretnutia a dve súťaže.

S cieľom umocniť zážitok z návštevy vytvára tohtoročné expo 3D výstavný pavilón online, ktorý poskytne návštevníkom nevšedný spôsob prehliadky. Pripravuje vedecko-technické inovácie pre mládež, popularizáciu vedy v živote, vedecko-technické zážitky a ďalší obsah, ktorých cieľom je priblížiť vedu a techniku verejnosti a udržať vplyv expa.

Tento rok si pripomíname 10. výročie založenia komplexného strategického partnerstva medzi Čínou a Indonéziou a Indonézia je pozvaná, aby sa stala čestným hosťom. Na expe bude prezentovaný národný imidž a súvisiace vedecké a technologické inovácie, technológie a produkty krajiny v rôznych aspektoch. Zároveň sa uskutoční päť podujatí pre čestných hostí: slávnostné otvorenie štátneho pavilónu, stretnutie predstaviteľov Indonézie a mesta Mianyang na tému priemyselnej spolupráce, Týždeň indonézskych komodít, výmena poznatkov tradičnej medicíny, vedy a techniky a indonézskej prírody a výstava dokumentárnej fotografie.

Mianyang je jediným mestom vedy a techniky v Číne, druhým najväčším hospodárskym mestom v provincii Sichuan a tretím najväčším mestom v provincii S'-čchuan a Čchung-čching. Medzinárodná výstava High-Tech City v Číne (Mianyang) sa každoročne koná v čínskom meste vedy a techniky Mianyang a od roku 2013 sa úspešne koná už desať rokov.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2263644/Mianyang.jpg

KONTAKT: Harper, 1394459799@qq.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring